Controle op allergenen wetgeving

Sinds 14 december 2014 is de nieuwe allergenenwetgeving van kracht .Volgens de laatste berichtgeving gaat de NVWA dit najaar starten met controles op de naleving van de allergenenwetgeving. Op dit moment is nog niet duidelijk hoe de NVWA de ondernemers denkt te gaan controleren. Wel is bekend dat ondernemers die zich niet aan de wetgeving houden een boete kunnen krijgen van € 525 tot € 1050.

Waarom allergenen stickers

Met allergenen stickers is de horecaondernemer in staat om makkelijk, snel en goedkoop te voldoen aan de allergenen wetgeving. Wanneer u onverpakte producten in de koeling zet dan kunt u met allergenen stickers deze etenswaren makkelijk voorzien van allergenen. Geen aanschaf van dure software of het bijhouden van lijsten. Het werkt op dezelfde manier als HACCP stickers. Met een goede toepassing van allergenen stickers voorkomt men boetes en loopt men geen risico op een eventuele aansprakelijkheid bij allergische reacties van gasten.

Allergenen starterstkit

Om de allergenenwetgeving gemakkelijk te kunnen doorvoeren heeft Conpax een starterskit samengesteld, hiermee kan iedere horecaondernemer aan zijn allergenen verplichting voldoen. Deze starterskit bestaat uit 14 allergenen stickers in twéé handige dispensers, aangevuld met een losse overzichtssticker (op rol) waarop de aanwezige allergenen kunnen worden aangevinkt.

Nu: 1+1 gratis

Graag helpen wij, u als groothandel, om dit interessante product onder de aandacht te brengen. Hiervoor hanteren wij komende periode een 1+1 actie, deze kortingsactie plaatsen wij bovenop uw huidige inkoopprijs. Tevens bieden wij promotiemateriaal voor de communicatie naar uw klanten.

Allergenen-stickers-actie

Inhoud:

– 14 allergenen stickers, 1000 stickers per rol;
– Twee dispensers t.b.v. 7 stickers;
– Één verzamel sticker, op rol á 500 stickers.
Artikel Nummer: 64327

Verkoopadviesprijs per 2 stuks:
Normaal  € 299,90 nu € 149,50. Wees voorbereid op de allergenenwet, profiteer van dit extra introductievoordeel (op=op).

Bestellen

Bent u geïnteresseerd of wilt u bestellen? Neem contact met ons op 0487-588 111
Bent u een eindgebruiker dan verwijzen wij u graag naar uw lokale groothandel.

``Makkelijk, snel en goedkoop``

``Met dit pakket voldoe ik simpel en snel aan de verplichting``

``Ideaal systeem en geen dure software nodig``

Restaurants onbekend met allergenen

Meer informatie

Geïnteresseerd? Vul uw NAW gegevens in en we nemen contact op of bel: 0487-588 111

Bedrijf *
Aanhef *heermevrouw
Naam *
Email *
Telefoon
Plaats *

Toelichting / Opmerking: