Disposables

Conpax is specialist in disposables & verpakkingen voor het verpakken, beschermen, bereiden of consumeren van etenswaar. Ons assortiment bestaat onder andere uit bekers, glazen, borden, bestek, zakken & folie. Onze focus ligt op disposables voor de foodservice professionals, industrie, AGF Branche en de retail.

Over Conpax

Conpax is opgericht in 1897 als een lokale verpakkingsgroothandel en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een belangrijke distributeur van verpakkingen en disposables. Voor de beste verpakkingsoplossing zetten wij graag onze jarenlange ervaring, gedrevenheid en vakkennis in.

Conpax levert voornamelijk aan bedrijven in de foodservice, industriële bakkerijen, maar ook cateraars, retail en horeca behoren tot onze klantengroep. Naast bovenstaande branches zijn wij ook actief binnen de AGF – en sierteelt branche. Meer informatie over de mogelijkheden binnen deze branches vindt u op onze AGF website.

Milieuvriendelijke disposables

Disposables & verpakkingen zijn een belangrijk onderdeel van de huidige samenleving geworden, hiervoor neemt Conpax dan ook haar verantwoordelijkheid. Conpax probeert zo veel mogelijk een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen van de omgeving, klanten, personeel en leveranciers. Bekijk ons assortiment milieuvriendelijke verpakkingen