Meer informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd, wilt u meer informatie of staat het artikel dat u zoekt er niet tussen?

Neem contact op: 0487-588111
of laat onderstaand uw gegevens achter en we nemen contact op:

Bedrijf *
Aanhef *heermevrouw
Naam *
Email *
Telefoon *

Interesse in / meer info over:

Industriële verpakkingen

Conpax biedt een grote variëteit aan industriële verpakkingen en materialen.  De nadruk ligt daarbij op de foodsector (wij zijn ISO-22000 gecertificeerd) met verpakkingen voor o.a. vlees, vleeswaren, verse maaltijden en bakkerij producten. Voor (industriële) bakkerijen hebben we een speciaal assortiment bakkerij verpakkingen 

Door onze opgedane ervaring kunnen wij u dan ook een optimaal verpakkingsadvies geven. Naast de materialen heeft Conpax Verpakkingstechniek ook een ruim aanbod aan verpakkingsmachines en  –hulpapparatuur.

Food verpakkingen

Ons assortiment industriële food verpakkingen is te onderscheiden in productdragers (bakjes, doosjes, bekers etc.), beschermingsmaterialen (folie, karton etc.) en marketinguitingen (omdoosjes, sleeves etc.). In veel gevallen worden deze functies verenigd in 1 of 2 componenten. Daarbij is ook het onderscheid tussen al of géén gecontroleerde atmosfeer (MAP) van groot belang. Conpax is op al deze terreinen meer dan goed thuis.

Naast de producteigenschappen speelt  de logistiek in de industrie een grote rol. Bij Conpax behoort in de praktijk J(ust)I(n)T(ime)-aanvoer binnen 2,5 uur na binnenkomst (EDI/XML-)order tot de mogelijkheden.

Duurzame verpakkingen

Dat bij dit alles Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voorop staat is bij Conpax een vanzelfsprekendheid. Graag berekenen we de voor- en nadelen van een milieuvriendelijke verpakking. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op 0487-588 111. Daarnaast hebben wij binnen onze webshop alle duurzame verpakkingen ondergebracht in een aparte categorie.