Tafelaankleding

Organiseert u een diner voor vrienden, familie, collega’s of andere genodigden? Dan is de gedekte tafel het eerste wat uw gasten zien. Tafel aankleding is daarom een erg belangrijk aspect voor een geslaagd diner. Wij bieden dan ook een ruim assortiment aan tafelkleden, servetten, onderzetters en kaarsen. Heeft u een gewenste kleur in gedachten? Ons assortiment tafelaankleding is perfect te combineren qua kleur en materiaalsoorten.

Servetten

Servetten

Conpax verpakkingen levert een uitgebreid assortiment aan servetten, zowel luxe als uni servetten. Wij bieden de keus aan in bedrukt en onbedrukte servetten, gekleurde, meerlaags en seizoens servetten (kerst, pasen & herfst). Ga naar: Webshop eenmalige servetten.

Kaarsen

Kaarsen

Conpax biedt u een groot assortiment kaarsen aan in diverse vormen, kleuren en geuren. Onze kaarsen zorgen voor een gezellige sfeer en maken uw omgeving, samen met onze andere tafelaankleding helemaal af. Ga naar: Webshop kaarsen.

Tafelkleden & Napperons

Tafelkeden & napperons

Ons assortiment tafelkleden en napperons ligt in de lijn met de servetten range. Op deze manier kunt u uw tafels in een en dezelfde stijl dekken. Wij bieden diverse maten, kleuren en opdrukken aan. Ga naar: Webshop tafelkleden en napperons.

Overige aankleding

Taartranden

Naast de bekende tafelaankleding zoals servetten, kaarsen en tafelkleden, bieden wij ook bijpassende onderzetters, placemats en taartranden aan. Voor de complete aankleding van uw diner. Ga naar: Webshop onderzetters, placemats en taartranden.