Zakken & Folie

Wilt u een product verpakken, inpakken, afdekken of meenemen voor onderweg? Ons assortiment biedt u een ruime keus in zakken en folie in diverse soorten, maten en materialen.

Folie

32994 - Buisfolie

Ons assortiment biedt folie voor diverse toepassingen in verschillende sterktes en formaten, zoals klappackfolie, sluitfolie, vershoudfolie, rekfolie en buisfolie. . Bekijk het complete assortiment op Webshop Folie.

Draagtassen

Tas wit papier

Bent u op zoek naar een papieren of plastic tas? En wilt u dat uw producten koel blijven in de tas? Wij bieden u een ruime keus in draagtassen, waardoor wij er zeker van zijn dat er een tas voor u bij zit. Ga naar: Webshop draagtassen.

Vellen & Hoezen

32763---Topvellen

Naast folie leveren wij ook diverse vellen, zoals kratvellen, afdekvellen en vellen op rol. Ook onze hoezen zijn beschikbaar in verschillende soorten, bijvoorbeeld bloemenhoezen. Ga naar: Webshop vellen & hoezen

Afvalzakken

Industriezakken 120L

Naast verpakkingszakken en draagtassen bieden wij ook een ruim assortiment aan afvalzakken. Van industriezakken, pedaalemmerzakken tot compostzakken voor een beter milieu. Ga naar: Webshop afvalzakken.

Verpakkingszakken

Broodzaken cellulose

Bekijk ook ons uitgebreid assortiment aan zakken om uw producten langer vers te houden, zoals broodzakken, groentezakken, snackzakken. Ga naar: Webshop verpakkingszakken.

Zijvouw- en Vlakke zakken

Vlakke zakken

Op zoek naar vlakke zakken of naar een zak met zijvouw voor het verpakken van uw producten? Binnen ons assortiment bieden wij deze zakken in diverse formaten en sterktes, voor verschillende toepassingen. Ga naar Webshop Vlakke zakken en Zijvouw zakken.