Hamburgerboxen van karton

Ze zijn bijna niet meer weg te denken uit kwalitaria’s en fastfood ketens. Een opkomende trend die perfect samenvalt met de populariteit van hamburgers en de duurzaamheidstrend, namelijk: “de Hamburger boxen van karton”.

Milieuvriendelijke hamburgerverpakking

De kartonnen boxen zijn milieuvriendelijker dan de traditionele Foam hamburgerbakken (EPS). Niet alleen door de grondstof, maar ook de ruimte die de opslag/transport in beslag neemt. Ondanks het duurzamere materiaal, bestaan er nog diverse gradaties in het duurzaamheidsniveau van karton en in bedrukkingmogelijkheden.

Een ultiem voorbeeld is de hamburgerbox van “Good Food”. Deze verpakkingslijn is geproduceerd van Virgin Fiber karton en dankzij de biologisch afbreekbare inkten is deze verpakking volledig composteerbaar. Virgin Fiber karton is papier dat geproduceerd is door middel van een chemisch proces om lignine uit het hout te verwijderen.

Uw eigen hamburgerbox

Conpax helpt u, als cafetaria of fastfoodketen, graag met het vinden van de juiste hamburgerboxen. Een kartonnen hamburgerbox die voorzien is van uw eigen bedrukking is mogelijk vanaf een oplage van 25.000 stuks. Is dit aantal voor u niet toereikend of is een eigen bedrukking niet nodig, dan biedt onze “Good Food” serie uitkomst! Deze stijlvolle en bovenal duurzame hamburgerverpakking  is voorzien van een tijdloze opdruk en zorgt voor een optimale smaakbeleving. Naast de hamburgerbakken bevat deze serie ook snackbakjes, cateringdozen en broodjes verpakkingen in dezelfde uitstraling.

Meer informatie aanvragen

Bedrijf *
Aanhef *heermevrouw
Naam *
Email *
Telefoon *

Interesse in / meer info over: