Conpax Verpakkingen

Conpax Kartonnages

Conpax Verpakkingstechniek

Papstar neemt belang in Conpax

Onlangs heeft Papstar Holding AG, Wattens, Oostenrijk, een meerderheidsbelang genomen in de Conpax total packaging group. Conpax is actief in de productie van vouwkarton verpakkingen, de distributie van verpakkingen en disposables en in de distributie van en serviceverlening op verpakkingsmachines in de Benelux. De deelname opent voor beide bedrijven de mogelijkheid om de vergaande synergiemogelijkheden te benutten met het doel, om de diverse Europese markten beter te bedienen met een nog uitgebreider pakket van (met name ook A-merk-)producten en diensten.

Daartoe zullen de vestigingen van Conpax in Druten en Barendrecht en van Papstar in Dordrecht niet alleen intensief met elkaar, maar ook met de hele Europese organisatie van Papstar gaan samenwerken. Die samenwerking zal vooral gericht zijn op de verdere ontwikkeling van duurzame verpakkingen, disposables en machines, waarin beide bedrijven al sterk vertegenwoordigd zijn met o.a. Papstar “Pure” en  Conpax “Premium Green”.

Hoewel de deelname substantiële kostenvoordelen met zich meebrengt, is zij primair gericht op het benutten van de aanzienlijke groeimogelijkheden voor de betrokken bedrijven en zijn gedwongen ontslagen daarom niet te verwachten.

Papstar-logo-klein

Voor verdere informatie kunt u zich richten tot:

Reijer Berendse, managing director van Conpax,
tel. 0487 – 5881333
mobiel 06 – 51343282
email: reijer.berendse@conpax.com

Lees ook: Nieuwe logo Conpax volgt filosofie