Silly Times

Begin de dag met Silly Times

Elke sollicitatie, vergadering of gewoon het begin van je werkdag, begint met een goede bak koffie. De koffiebekers van Silly Times geven elk koffiemoment een speciale betekenis.

Monday morning essentials

Je zou het misschien niet denken maar voor de meeste mensen is koffie de eerste gedachte wanneer ze de zaak binnen lopen. Stel je even voor… één dag zonder koffie, ik denk dat je dan de helft van je afdeling niet meer aan durft te kijken. Niet bepaald een goed begin van de dag dus.

Gelukkig moet er wel heel veel misgaan voordat de koffie op is. Maar het slechte nieuws, er zijn nog meer ergernissen. Van die plastic koffiebekers die je niet langer dan 5 seconden in je handen kan houden omdat je vingers anders verbranden. Zal je ook nog eens krijgen dat Freek van de receptie je in alle detail aan het vertellen is hoe geweldig zijn weekend is geweest.

Silly Times

Oplossing! Wij verkopen Silly Times. Het zijn koffiebekers, ja je zou niet zeggen dat die speciaal kunnen zijn maar toch zijn ze het! De koffiebekers van Silly Times zijn uniek én duurzaam. De bekers hebben elk een unieke tekst op de zijkant staan waardoor koffie drinken opeens een stuk interessanter wordt. Misschien sta je dan iets langer bij het koffiezetapparaat en maak je nog eens een leuk praatje. Wie weet kom je er achter dat Freek eigenlijk best wel aardig is.

De bekers van Silly Times Hebben een natuurlijke en elegante uitstraling en bovendien maken de bekers deel uit van de 100%FAIR-lijn van Conpax. Dit betekent dat de bekers geheel composteerbaar zijn en gerecycled kunnen worden, win-winsituatie!

Daarnaast scheelt het een hoop plastic afval wat, hoogstwaarschijnlijk, gewoon bij het restafval terecht komt.

Ik wil meer weten over Silly Times..

No coffee = No business

Even terug naar het begin, dat plastic, loeihete bekertje. Niet echt een goede indruk. Zit je dan, de verkoopcijfers te bespreken terwijl je je gedachten niet af kan houden van je vingers die langzaam hun gevoel verliezen.

Koffie is de eerste indruk die je maakt bij de degene die jouw bedrijf betreedt. elke sollicitatie, meeting of vergadering begint met een lekker bakje koffie. Met de bekers van Silly Times begint je afspraak gelijk met een goed gesprek én een goed gevoel. Bovendien draag je bij aan een schoner milieu.

Werken is al zo serieus, maak het eens wat leuker met de bekers van Silly Times!

Shop hier de Silly Times bekers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *