Catering

Catering

In restaurants, op festivals en op de straat is de verandering al duidelijk merkbaar. Gezond, biologisch, regionaal, vers bereid en ambachtelijk. Wat geruime tijd een nichemarkt was, is inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Consumenten zitten niet meer te wachten op de standaard gerechten. Deze trend dringt nu ook langzaam door tot de cateringbranche. Een goed voorbeeld is de bedrijfscatering; de standaard boterham volstaat allang niet meer, gezonde salades, ambachtelijke soepen en oerbrood zijn de nieuwe standaard. Één aspect die binnen de cateringbranche voor een grote uitdaging zorgt is de prijs / kwaliteit verhouding. Het mag niet te duur zijn, maar het moet wel goed zijn.

Trend in verpakkingen

Bovenstaande verschuivingen zijn ook duidelijk terug te vinden in ons assortiment van verpakkingen en disposables. Een aantal opvallende ontwikkelingen op een rij

  • Multifunctionele verpakkingen
  • Milieuvriendelijk in productie alsmede in afval verwerking
  • Prettiger in gebruik en betere kwaliteit

Graag adviseren we u over welke verpakkingen het beste passen bij uw maaltijden. Indien gewenst denken we ook mee over de afvalverwerking, besparingsdoelstellingen en hoe onze duurzame verpakkingen en disposables een bijdrage leveren aan de MVO doelstellingen van uw organisatie.

Bezoek onze webshop voor alle mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze laatste updates en blogs hier.