Zorg

Zorg

De zorgbranche bestaat uit enorm veel verschillende subgroepen. Als verpakkingen- en disposable specialist richten wij ons niet op al die subgroepen, maar alleen op die groepen waarin de vraag naar verpakkingen, disposables en tafelaankleding groeiende is. Dit zijn vaak de Academische ziekenhuizen, algemene ziekenhuizen, GGZ en verpleging en verzorging. In deze subgroepen zijn duidelijke verschillen te zien in de behoeften aan disposables.

Disposables & tafelaankleding in de zorg

Ook in de zorgbranche is een verschuiving te zien. Steeds meer Academische en algemene ziekenhuizen zijn zichtbaar bezig om een nieuw duurzaam beleid op te zetten. Hierin worden verpakkingen en disposables steeds vaker als vervanger van het porselein ingezet, wat o.a. het waterverbruik sterk moet verminderen. Daarnaast wordt ook naar de grondstoffen van deze disposables gekeken. Met name suikerriet is een veelgebruikte materiaalsoort, vanwege de composteerbaarheid.

Bezoek onze webshop voor alle mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden met u.

Bekijk onze laatste updates en blogs hier.