Branches

assortiment-snackverpakkingen

Horeca verpakkingen
De horeca branche is een groeiende markt met mooie, unieke en duurzame verpakkingen, disposables en tafelaankleding.

zorg-verpakkingen

Zorg verpakkingen
De zorg branche is een enorme markt, met uiteenlopende vragen. Je ziet een verschuiving van porselein servies naar duurzame & composterbaarde disposables.

event-verpakkingen

Event verpakkingen
Beleving gaat samen met snelle en smaakvolle gerechten in unieke duurzame & composteerbare / recyclebare verpakkingen.

retail-verpakkingen

Retail verpakkingen
Een markt die midden in de samenleving staat en steeds hogere eisen stelt aan verpakkingen op het gebied van gezondheid, veiligheid en duurzaamheid.

catering-verpakkingen

Catering verpakkingen
Streekproducten, verse bereiding, sfeer en duurzaamheid zijn steeds belangrijker in de catering, van de  zorg tot onderwijs.

agf-verpakkingen

AGF verpakkingen
De markt vraagt steeds meer om duurzame verpakkingsmaterialen voor het presenteren, beschermen en transporteren van planten, bloemen, groenten en fruit.

Ons assortiment is de afgelopen jaren sterk uitgebreid en ontwikkelt binnen zes verschillende branches. In deze branches zien wij tal van trends en ontwikkelingen als het gaat om disposables en verpakkingen. Een van die trends is nog steeds de toenemende vraag naar duurzame en bio disposables.

Wij helpen u graag bij de keuze tot een juiste verpakking voor uw bedrijf/organisatie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Benieuwd wat wij in ons standaard assortiment hebben? Bekijk de verscheidene branches of neem een kijkje in onze  webshop!