AGF verpakkingen

AGF verpakkingen

Speciaal voor telers en kwekers leveren wij verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor het presenteren, beschermen en transporteren van planten, bloemen, groenten en fruit. Door onze kennis en ervaring in de AGF-branche denken wij graag met u mee en hopen wij samen met u tot de juiste verpakkingen, van het juiste materiaal voor uw producten te komen.

Groenten verpakkingen

Groenten kennen wij in verschillende soorten en maten, allen met hun eigen kenmerken. Om groenten te verpakken bieden wij onder andere hoezen, kartonnen verpakkingen en Take Away bekers. Sommige plastic verpakkingen zijn prima vervangbaar door bijvoorbeeld verpakkingen van karton. Naast dat het een duurzamere oplossing is dan plastic, is het ook een uitstekende manier om met uw klant te communiceren.

Fruit verpakkingen

Net als groenten, kennen we ook fruit in allerlei soorten en maten en wordt er onderscheid gemaakt tussen hard- en zacht fruit. Al deze verschillende kenmerken vragen om verschillende verpakkingsmogelijkheden. Voor fruit bieden wij kartonnen bakjes, plastic verpakkingen, zakken en folie. Heeft u een ander idee, en bent u benieuwd of het mogelijk is. We staan voor u klaar om met u mee te denken.

Bloemen verpakkingen

Om de bloemen te beschermen tijdens het transport en zo mooier te presenteren wanneer ze in de winkel liggen, bieden wij LDPE hoezen. Ook is het mogelijk om uw bloemen te verpakken middels ander materiaal. Neem vrijblijven contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Maatwerk

Wenst u een verpakking met bedrukking van uw eigen logo? Op sommige verpakkingen binnen deze branche is dat mogelijk. Bent u benieuwd naar de maatwerk mogelijkheden die voor u gelden? Wij bespreken ze graag.

Voor meer informatie over de AGF verpakkingen kunt u een kijkje nemen op onze speciale website. Mocht u vragen hebben, u kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.