Event verpakkingen

Event verpakkingen voor foodtrucks of festivals

Er zijn meer events dan ooit tevoren, van kleinschalige foodtruck festivals tot grote dance feesten, de event branche is booming. Bij events gaat het puur om beleving, unieke ervaringen en snelle smaakvolle gerechten. In deze branche zijn het juist de kleine en creatieve cateraars die de markt laten groeien en waarin ook de event verpakkingen en disposables de sfeer moeten uitstralen.

Duurzame event verpakkingen

Veel innovatieve verpakkingen komen vanuit de event branche. Standaard verpakkingen voldoen vaak niet aan de wens van de festivalbezoeker. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat ons 100% Fair assortiment in de afgelopen jaren flink is uitgebreid. De duurzame verpakkingslijn bestaat onder andere uit kartonnen snackbakjes, friet verpakkingen, hamburger- en noodle boxen, soepcontainers en food verpakkingen. Naast ons 100% Fair assortiment bieden wij ook het Good Food assortiment. Een ander mooi alternatief voor de traditionele kunstof snackbakjes. De bruine kartonnen uitstraling, tezamen met de krijtbord look opdruk, zorgt voor een tijdloze uitstraling van uw event verpakking. Alle producten van beide assortimenten zijn geproduceerd van FSC-gecertificeerd karton en zijn 100% composteerbaar.

Duurzame event concepten

Naast de, van karton geproduceerde, 100% Fair, Starpac en Good Food verpakkingen, bieden wij ook verpakkingen en disposables geproduceerd van suikerriet, bioplastic of palmblad. Het Pure concept biedt verpakkingen en disposables die 100% recyclebaar en composteerbaar zijn.

maatwerk-event-verpakkingen

Maatwerk event verpakkingen

Om uw klanten een unieke ervaring te geven, is het mogelijk om uw verpakkingen van eigen ontwerp te voorzien. Daarbij kunt u denken aan een hamburgerbakje, gecombineerd met andere snackverpakkingen bedrukt met eigen huisstijl. Naast onze cateringdozen, hamburgerbakjes, snackbakjes, papieren zakken bieden wij ook de mogelijkheid om koffiebeker, papieren rietjes, servetten, smoothie-, ijs- en milkshake bekers te bedrukken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Bekers voor uw event

Niet alleen voor verpakkingen en disposables zijn er de laatste jaren duurzame alternatieven ontwikkeld voor de traditionele plastic bekers. De PLA bekers zijn geproduceerd uit hernieuwbare plantaardige grondstoffen en zijn daarom van een duurzamer materiaal dan de traditionele plastic beker. Bent u benieuwd welke bekers er het best bij u behoefte past? Wij kunnen u ook helpen met afvalproces van de bekers. Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.

Bekers voor uw event

glazen-event