Horeca verpakkingen

Horeca verpakkingen

Innovatie en duurzame ontwikkelingen spelen een belangrijke rol in de horeca branche. De consument heeft meer te besteden, kiest steeds vaker voor gemak en is bereid meer te betalen voor een concept met een unieke of duurzame beleving. Het toerisme neemt toe en de vraag in de zakelijke markt stijgt. De groei in de markt resulteert in meer concurrenten. Des te meer reden om u, als horeca ondernemer, te onderscheiden. Iets waar wij u graag bij helpen; Horeca verpakkingen.

Duurzame horeca verpakkingen

De snelle ontwikkelingen binnen de horeca branche zorgen voor steeds hogere eisen aan de horeca verpakkingen, die een bijdrage moeten leveren aan de totaalbeleving van de klant. De kwaliteit moet goed zijn, de verpakking moet prettig in gebruik zijn en als het even kan ook nog milieuvriendelijk. Door kennis en innovatie is het aanbod milieuvriendelijke verpakkingen in de afgelopen jaren enorm toegenomen. Met ons ruime aanbod milieuvriendelijke verpakkingen is het voor u mogelijk een unieke beleving te creëren bij uw klanten. Lees hier alles over onze duurzame verpakkingen en materialen. Ondanks ons ruime assortiment is niet elke verpakking geschikt voor iedere toepassing, graag zetten wij onze productkennis in om u te voorzien van advies over disposables.

Bekijk onze disposables

Maatwerk horeca verpakkingen

Om uw horeca verpakkingen nog meer eigen te maken, is het mogelijk om een aantal van onze producten van eigen design te voorzien. Hierbij is onder andere te denken aan hamburgerbakjes, snackverpakkingen en koffiebekers. Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor u zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Concepten voor horeca verpakkingen

Naast maatwerk bieden wij ook totaal assortimenten. 100% Fair is ons grootste duurzame assortiment verpakkingen. Het assortiment is gemaakt van bruin FSC-gecertificeerd, ongebleekt karton met een waterbased coating dat sterk, vetwerend, recyclebaar en 100% composteerbaar is volgens de Europese Norm 13432. Door het bruine design straalt het duurzaamheid uit.

Bent u op zoek naar stijlvol en duurzaam servies? Ons Folia servies gemaakt van suikerriet, een materiaalsoort welk van nature stevig en 100% composteerbaar is. De borden hebben de vorm van een blad en is tevens voorzien van bladnerf, iets wat voor een natuurlijke en stijlvolle uitstraling zorgt. Het bijbehorende bestek is geproduceerd van C-PLA, een composteerbaar materiaalsoort. Door het speciale ontwerp is het stevig en ligt het fijn in de hand.

Bekijk onze duurzame concepten

Horeca verpakkingen groothandel

Om uw klant een totale unieke beleving te geven bieden wij u onder andere onze Royal Collection tafelaankleding. Deze collectie bestaat uit onder andere servetten, tafellopers en tafelkleden met FSC keurmerk. De artikelen zijn beschikbaar in unikleuren of bedrukt. Naast deze collectie hebben we nog vele andere producten in onze online horeca verpakkingen groothandel. 

Bezoek onze webshop om ons assortiment horeca verpakkingen te bekijken. Of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Bezoek onze webshop