Horeca verpakkingen

Horeca verpakkingen

Innovatie en duurzame ontwikkelingen spelen een belangrijke rol in de horeca branche. De consument heeft meer te besteden, kiest steeds vaker voor gemak en is bereid meer te betalen voor een concept met een unieke of duurzame beleving. Het toerisme neemt toe en de vraag in de zakelijke markt stijgt. De groei in de markt resulteert in meer concurrenten. Des te meer reden om u, als horeca ondernemer, te onderscheiden. Iets waar wij u graag bij helpen; Horeca verpakkingen.

Duurzame horeca verpakkingen

De snelle ontwikkelingen binnen de horeca branche zorgen voor steeds hogere eisen aan de horeca verpakkingen, die een bijdrage moeten leveren aan de totaalbeleving van de klant. De kwaliteit moet goed zijn, de verpakking moet prettig in gebruik zijn en als het even kan ook nog milieuvriendelijk. Door kennis en innovatie is het aanbod milieuvriendelijke verpakkingen in de afgelopen jaren enorm toegenomen. Met ons ruime aanbod milieuvriendelijke verpakkingen is het voor u mogelijk een unieke beleving te creëren bij uw klanten. Lees hier alles over onze duurzame verpakkingen en materialen. Ondanks ons ruime assortiment is niet elke verpakking geschikt voor iedere toepassing, graag zetten wij onze productkennis in om u te voorzien van advies over disposables. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze duurzame disposables. 

Duurzame horeca concepten:

  • 100% FAIR: Gemaakt van bruin FSC-gecertificeerd, ongebleekt karton met een coating op waterbasis. De verpakkingen zijn recyclebaar en 100% composteerbaar.
  •  Folia: Het servies is gemaakt van suikerriet. De borden hebben de vorm van een blad en zijn tevens voorzien van bladnerf. Het bijbehorende bestek is geproduceerd van C-PLA, een composteerbaar materiaalsoort.
  •  PAPSTAR pure: een assortiment duurzame producten in vier verschillende hiernieuwbare grondstoffen (hout, mais, suikerriet en plamblad).

Maatwerk horeca verpakkingen

Om uw horeca verpakkingen meer eigen te maken, is het mogelijk om een aantal van onze producten van eigen designs te voorzien. Denk hierbij aan hamburgerbox , snackverpakkingen en koffiebekers. Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor u zijn?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Horeca tafelaankleding

Royal Collection tafelaankleding, voor een totale unieke beleving.  Deze collectie bestaat uit servetten, tafellopers en tafelkleden met FSC keurmerk. De artikelen zijn beschikbaar in unikleuren of bedrukt. De Royal Collection is uitgebreid met de Royal Collection Plus. Biologisch afbreekbare en composteerbare tafelkleden. De bovenste laag bestaat uit PLA-biofolie die afwasbaar en waterdicht is.

Horeca tafelaankleding

tafelaankleding