Retail verpakkingen

Retail

Retail verpakkingen

Met een dagelijkse stroom van ruim 4 miljoen klanten staat de levensmiddelenhandel midden in de samenleving die steeds hogere eisen stelt aan de producten die men koopt, zoals gezondheid, veiligheid en duurzaamheid.

Duurzame retail verpakkingen

Er is een duidelijke verschuiving zichtbaar als het gaat om verpakkingen in de retail. Een verpakking moet functioneel zijn, de versheid zo goed mogelijk bewaren, maar het moet er tegelijkertijd ook aantrekkelijk uit zien. Daarnaast zijn er de laatste jaren steeds meer discussies gaande als het gaat om de hoeveelheid plastic verpakkingen. Met name de draagtassen zijn hierin het grote discussiepunt geweest. Daarom bieden wij duurzamere oplossingen, zoals papieren draagtassen in verschillende maten geproduceerd van wit of bruin papier.

Naast de plastic draagtassen, zijn ook brood- en fruitzakken een discussiepunt. Een milieubewustere keuze is cellulose of papieren zakken. Wanneer u de wens heeft om het brood of fruit mee te geven in een papieren zak in combinatie met een transparante folie is dat bij ons ook mogelijk.

Bekijk onze Disposables

Maatwerk retail verpakkingen

Om meer bekendheid voor uw bedrijf te creëren is het met onze maatwerk verpakkingen mogelijk de papieren draagtassen te voorzien van eigen bedrijfslogo. Naast de draagtassen is dit ook mogelijk met de papieren broodzakken. Mocht u interesse hebben in een ander product bedrukt met u eigen bedrijfslogo, neem gerust contact met ons op. Graag denken wij met u mee!

Bezoek onze webshop voor alle mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bezoek onze webshop