Silly Times

Duurzame koffiebekers met een Silly Twist!

Het drinken van een kopje koffie of thee is in veel gevallen even een momentje voor jezelf. Met de Silly Times koffiebekers willen we het koffiemoment gebruiken om de consument te entertainen en aan te moedigen tot een leuke gespreksstof. Deze kartonnen koffiebekers zijn een uitbreiding op het populaire 100% FAIR concept.

Vanaf nu verkrijgbaar en te bestellen op onze webshop.

De Silly Cups zijn duurzaam, uniek en vernieuwend.

  • Duurzaam: Dankzij het bruine FSC-gecertificeerde ongebleekt papier en de PLA coating zijn de bekers sterk, 100% composteerbaar en recyclebaar volgens de Europese norm 13432.
  • Uniek en vernieuwend: Dankzij de verschillende quotes op de bekers wordt het koffiemoment aangemoedigd tot leuke gespreksstof.

Deze wegwerp koffiebekers worden uitgebracht in de vier meest gangbare maten, namelijk: 4oz, 6,5oz, 8oz en 12oz. Over de hele serie zijn er 48 unieke quotes bedacht, de quotes zijn daarbij tevens aangepast op de maat van de beker. Zo zijn de spreuken voor het 4oz koffiebekertje speciaal bedacht voor espresso. Nieuwsgierig geworden en wilt u op de hoogte blijven? Volg dan de speciale Facebook pagina!

www.facebook.com/sillytimes

 


 

Silly Times koffiebekers