Duurzame disposables

 

Duurzame disposables

Als duurzame verpakkingsspecialist weten wij dat disposables en verpakkingen van duurzame materiaalsoorten dé nieuwe manier van verpakken is. Producten worden geproduceerd van steeds meer natuurlijke, composteerbare grondstoffen. Zo zijn onze disposables verkrijgbaar in diverse materiaalsoorten zoals Suikerriet, Hout, Bamboe, Palmblad, Karton, Papier, PLA en CPLA. Omdat elk materiaalsoort zijn eigen productkenmerken en verwerkingsproces heeft, lichten wij een aantal materialen toe op de pagina duurzame materialen.

Disposables; van afval tot grondstof

Naast het leveren van disposables van duurzame materialen, adviseren wij ook graag onze klanten om de duurzaamheid door te voeren in de gehele bedrijfscultuur door een duurzaam beleid op te stellen. Een mooie uiting hiervan is onze samenwerking met Beautiful Cups, waarbij de koffiebekers gescheiden worden opgehaald en kunnen worden gerecycled. Niet alleen de keuze van het materiaal is dus van belang, maar ook de afvalscheiding- en verwerking. Het scheiden van afval lijkt een kleine stap in het proces, maar heeft een groot effect op het milieu. De Take Care bekers worden op deze manier apart opgehaald en vervolgens verwerkt tot hygiëne papier. Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze koffiebekers of neem vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Bekijk hier onder de animatie, waarin te zien hoe de Take Care bekers worden. U kunt de koffiebekers To Go hier vinden.

Papstar assortiment

Door onze samenwerking met Papstar is ons assortiment duurzame artikelen enorm uitgebreid, met onder andere het Pure assortiment. Het Pure assortiment bestaat uit wegwerpbestek, borden, bekers, snackverpakkingen, schalen en amuse artikelen die worden geproduceerd van hernieuwbare, plantaardige grondstoffen. Bekijk ook onze andere duurzame concepten hier.

Voor het Take Care concept hebben wij een animatiefilmpje laten maken die het proces van dispoables > afval > grondstof in kaart brengt. 

Ons gehele assortiment kunt u vinden op onze webshop bestaande uit:

  • Bekers & glazen
  • Servies & bestek
  • Snack & Take Away verpakkingen
  • Tafelaankleding
  • Kaarsen
  • Party & decoratie artikelen
  • Hygiëne artikelen
  • Zakken & folie