Duurzame disposables

 

Duurzame disposables

Als duurzame verpakkingsspecialist weten wij dat disposables van duurzame materiaalsoorten dé nieuwe manier van verpakken is. Onze producten worden geproduceerd van steeds meer natuurlijke, composteerbare grondstoffen. Zo zijn onze duurzame verpakkingen verkrijgbaar in diverse materiaalsoorten zoals Suikerriet, Bamboe, Palmblad, Hout, Karton, Papier, PLA en CPLA. Omdat elk materiaalsoort zijn eigen productkenmerken en verwerkingsproces heeft, lichten wij een aantal materialen toe op de pagina duurzame materialen.

Duurzame verpakkingen; van afval tot grondstof

Naast het leveren van duurzame disposables van verschillende materialen, adviseren wij ook graag onze klanten om de duurzaamheid door te voeren in de gehele bedrijfscultuur door een duurzaam beleid op te stellen. Een mooie uiting hiervan is onze samenwerking met Beautiful Cups, waarbij de koffiebekers gescheiden worden opgehaald en kunnen worden gerecycled. Niet alleen de keuze van het materiaal is dus van belang, maar ook de afvalscheiding- en verwerking. Het scheiden van afval lijkt een kleine stap in het proces, maar heeft een groot effect op het milieu. De Take Care bekers worden op deze manier apart opgehaald en vervolgens verwerkt tot hygiëne papier. Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze koffiebekers in de webshop of neem vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Papstar verpakkingen assortiment

Door onze samenwerking met Papstar is ons assortiment duurzame artikelen enorm uitgebreid, met onder andere het Pure assortiment. Het Pure assortiment bestaat uit wegwerpbestek, borden, bekers, snackverpakkingen, schalen en amuse artikelen die worden geproduceerd van hernieuwbare, plantaardige grondstoffen. Bekijk ook onze andere duurzame concepten.

Take Care bekers

Voor het Take Care concept hebben wij een animatiefilmpje laten maken die het proces van disposable naar afval tot grondstof in kaart brengt.  Doordat de Take Care bekers gemaakt zijn van hernieuwbare en recylcebare grondstoffen draagt u bij aan een schoner milieu. Creëer bewustzijn in o.a. uw bedrijfscultuur en maak samen de cirkel rond van afval tot grondstof.

Ons gehele assortiment kunt u vinden op onze webshop bestaande uit:

  • Bekers & glazen
  • Servies & bestek
  • Snack & Take Away verpakkingen
  • Tafelaankleding
  • Kaarsen
  • Party & decoratie artikelen
  • Hygiëne artikelen
  • Zakken & folie