Bekers en glazen

bekers-glazen

Bekers en glazen

Bekers en glazen bepalen voor een groot deel de beleving van eten en drinken. Bekers en glazen zijn er in allerlei soorten en maten.  Bij Conpax vindt u de passende disposables voor iedere gelegenheid.  Onze disposables zijn geschikt voor verschillende segmenten, budgetten en klanten. Daarnaast bieden wij ook maatwerk aan. De bekers kunnen naar wens bedrukt worden met uw logo en / of bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Door het ruime assortiment aan benodigdheden, zoals deksels, travellids en draagtrays zijn de bekers ook te gebruiken als coffee-to-go bekers. Daarnaast levert Conpax koffielepels van sterk CPLA, roerstaafjes van papier en hout en papieren rietjes.

Duurzame bekers en glazen

Het assortiment duurzame bekers en glazen bestaat uit glazen voor koude dranken en bekers voor warme dranken. De bekers zijn gemaakt van stevig FSC-gecertificeerd karton, suikerriet PLA en CPLA.

Bekijk het hele assortiment in onze webshop. 

Duurzame thee- en koffiebekers

Ons assortiment bekers bestaat uit diverse soorten, formaten en materiaalsoorten zoals karton en suikerriet. De bekers van suikerriet zijn bijzonder stabiel en hebben een glad oppervlak. Ze zijn geschikt voor warme dranken en kunnen in de magnetron tot 100 graden (maximaal 5 minuten). De FSC-gecertificeerde kartonnen bekers hebben wij met coating van polyethyleen, maar ook met bioplastic coating aan de binnenzijde. Bekers met een bioplastic coating kunnen industrieel worden gecomposteerd.

 

PLA drinkbekers voor koude dranken

Drinkbekers dragen bij aan de smaak, drinkgenot en beleving. Geen plastic bekertje voor de goedkoopst mogelijke prijs, maar een wegwerp glas gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Onze glasheldere drinkbekers van PLA zijn licht en vormvast. Vanwege hun maximale gebruikstemperatuur van 40 graden zijn de glazen alleen geschikt voor koude dranken. Deze glazen bieden nieuwe kansen voor afvalverwerking. Na gebruik kunnen ze organisch, materieel of thermisch worden gerecycled.

 

 

PLA-beker