Roerstaafjes

papieren-roerstaafjes

Houten roerstaafjes voor een duurzame koffiebeleving

De duurzame koffiebeleving is niet compleet zonder een houten roerstaafje. Duurzame roerstaafjes zijn gemaakt van papier of hout. Beide zijn gemaakt van een natuurlijk materiaal en daardoor een populaire keuze als het gaat om wegwerkbestek. De papieren roerstaafjes zijn smaakneutraal. De roerstaafjes van hout zijn door een speciale oppervlaktebehandeling splintervrij en gemaakt van licht berkenhout en daarom niet gebleekt. Het grote voordeel van de houten staafjes is dat ze natuurlijk afbreekbaar en composteerbaar zijn.

Duurzame roerstaafjes voor mobiele cateraars, foodmarkten en festivals

Indien u al gebruik maakt van duurzame take away koffiebekers, is het natuurlijk ook vanzelfsprekend dat u gebruik maakt van papieren roerstaafjes in plaats van plastic roerstaafjes. De trend van het moment. U kunt met een gerust hart duurzame koffie meegeven aan de klanten. Deze biologisch afbreekbare roerstaafjes zijn ideaal voor cafés, mobiele cateraars, foodmarkten en festivals. FSC® papieren roerstaafjes zijn FSC® gecertificeerd - het papier is afkomstig uit verantwoord bosbeheer - en composteerbaar volgens EN13432.

Verbod op plastic roerstaafjes

Onder meer plastic roerstaafjes mogen vanaf juli 2021 niet meer van plastic worden vervaardigd of worden verkocht. Kies daarom voor een duurzaam roerstaafjes die biologisch afbreekbaar zijn. Het is een goed alternatief voor de plastic roerstaafjes en ze dragen bij aan een schoner milieu.

Bijpassend bij de duurzame roerstaafjes bieden we ook duurzame koffiebekers aan en ander duurzaam wegwerp bestek.