Maatwerk verpakkingen

 

Maatwerk verpakkingen

De tijd van simpele en effen verpakkingen lijkt achter ons te liggen. De manier waarop en waarin het gerecht presenteert wordt is het nieuwe visitekaartje voor uw bedrijf. Daarnaast speelt duurzaamheid ook een steeds belangrijkere rol. De consument kiest steeds sneller voor gemak, waarin to-go gerechten en thuis bezorging een uitkomst zijn. Voor deze trends zijn duurzame maatwerk verpakkingen de ideale uitkomst. 

Duurzame maatwerk verpakkingen 

Ons 100% Fair assortiment bestaat uit een ruim aanbod duurzame verpakkingen in verschillende maten. De verpakkingen zijn geproduceerd van bruin, FSC-gecertificeerd karton. Door de bruine uitstraling wordt duurzaamheid extra benadrukt. Naast het bruine karton bieden wij ook verpakkingen van wit karton. Ook deze verpakkingen zijn geproduceerd van FSC-gecertificeerd karton. Daarnaast zijn verpakkingen uit beide assortimenten zijn 100% composteerbaar. 

Naast onze verpakkingen zoals cateringdozen, hamburgerbakjes, snackbakjes, papieren zakken met en zonder folie, bieden wij ook de mogelijkheid tot het bedrukken van papieren rietjes, servetten, smoothie-, ijs- en milkshake bekers.

Bedrukte verpakkingen bieden de volgende voordelen: 

  • Het laat uw identiteit zien
  • Een uitstekend communicatie middel naar uw klant 
  • Het vergroot de herkenbaarheid van uw bedrijf

Coffee-to-go bekers

Een kopje koffie tijdens het wachten op de trein, of wanneer je onderweg naar kantoor bent, coffee-to-go is de afgelopen jaren flink gegroeid. Daarom bieden wij al verschillende standaard concepten zoals Silly Times of Beautiful Cups. Natuurlijk is het ook mogelijk de koffiebeker te voorzien met uw eigen ontwerp of bedrijfslogo. 

Heeft u interesse in een maatwerk verpakking? Om het beste resultaat te creëren, zetten wij graag onze kennis in om u te adviseren.  Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 


 Maatwerk verpakkingen