Papieren rietjes

papieren-rietjes

Papieren rietjes

Vanaf 2021 zijn de plastic rietjes verboden. Het gebruik van rietjes is echter niet weg te denken. Conpax is al langer bezig met de transitie van plastic rietjes naar alternatieven. We zijn constant bezig met het ontwikkelen en uitbreiden van nieuwe milieuvriendelijke oplossingen. 

Onze lijn duurzame rietjes zijn composteerbaar. Ze kunnen na gebruik bij het groente- en tuinafval. Verder zijn ze stevig en verkrijgbaar in verschillende designs, kleuren en afmetingen.

Alternatieven voor plastic rietjes

Het gebruik van rietjes is door veel consumenten niet meer weg te denken. Alternatieven zoals papieren rietjes, bamboe rietjes en rietjes van composteerbaar plastic zijn de toekomst. Ook wij als bedrijf proberen hierin mee te denken en zijn blij met de veranderende mindset van de samenleving.  Samen kunnen wij 'het rietje' hervormen tot een nieuw fris product, met toekomstperspectief. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Shop nu je papieren rietjes

De grove gebruikers van plastic rietjes doen ze in de ban en zijn op zoek naar alternatieven. Bij Conpax hebben we de papieren rietjes al in ons assortiment. We zijn druk bezig om onze nieuwe lijn papieren rietjes reeds uit te breiden. Gelukkig hebben we al een mooi aanbod van papieren rietjes om alvast een eerste indruk achter te laten. Ook de klassieke zwarte rietjes met witte strepen hebben we al beschikbaar in de papieren variant.

Shop nu je papieren rietjes

papieren_rietjes

PLA rietjes - biologisch afbreekbaar

PLA rietjes

Composteerbaar plastic rietje

De plastic verpakkingen en disposables worden steeds vaker vervangen door producten van hernieuwbare en composteerbare materialen, duurzame disposables. In samenwerking met Papstar hebben we het PLA rietje in ons assortiment. Het PLA rietje is biologisch afbreekbaar en geproduceerd uit hernieuwbare plantaardige grondstoffen.

Bekijk het PLA rietje in onze webshop

Naast onze papieren rietjes...

Hebben wij een zéér uitgebreid assortiment bestaande uit cocktail rietjes, drinkrietjes en shake rietjes. In onze webshop zijn ruim 100 varianten rietjes verkrijgbaar, van zwarte rietjes tot gouden rietjes en van lange rietjes tot korte rietjes. Verkrijgbaar in verschillende diktes en maten. Hierdoor ook geschikt om o.a. te gebruiken als smoothie rietjes. Een van onze best sellers, de zwarte rietjes, zijn nu verkrijgbaar in 17 varianten. 

Bekijk ons volledige rietjes assortiment

rietjes - papstar - conpax - zwarte rietjes

Assortiment rietjes