Papieren rietjes

Papieren rietjes

Papieren rietjes

Vanaf 2020 zijn de plastic rietjes niet meer te vinden in de meeste organisaties. Lidl heeft besloten te stoppen met de verkoop van de plastic rietjes. Starbucks en McDonald's willen eind 2019 geen plastic rietjes meer zien. Hotelketen Marriott verwijdert in al haar 6500 hotels de plastic rietjes, goed voor meer dan 1 miljard rietjes per jaar!

Conpax is al langer bezig met de transitie van plastic rietjes naar alternatieven. We zijn constant bezig met het ontwikkelen en het uitbreiden van nieuwe milieuvriendelijke oplossingen. Binnenkort komt onze nieuwe lijn papieren rietjes met meer designs, kleuren en afmetingen.

De alternatieven

Het gebruik van rietjes is door veel consumenten niet meer weg te denken. Alternatieven zoals een 'drinkdeksel', papieren rietjes, bamboe rietjes en rietjes van composteerbaar plastic zijn de toekomst. Ook wij als bedrijf proberen hierin mee te denken en zijn blij met de veranderende mindset van de samenleving.  Samen kunnen wij 'het rietje' hervormen tot een nieuw fris product, met toekomstperspectief.

Voor meer informatie over onze duurzame materialen, lees verder...

Shop nu je papieren rietjes

De grove gebruikers van plastic rietjes doen ze in de ban en zijn op zoek naar alternatieven. Bij Conpax hebben we de papieren rietjes al in ons assortiment. We zijn druk bezig om onze nieuwe lijn papieren rietjes reeds uit te breiden. Gelukkig hebben we al een mooi aanbod van papieren rietjes om alvast een eerste indruk achter te laten. Ook de klassieke zwarte rietjes met witte strepen hebben we al beschikbaar in de papieren variant.

Shop nu je papieren rietjes

Papieren rietjes van Conpax

Papieren rietjes

PLA rietjes - biologisch afbreekbaar

PLA rietjes

Composteerbaar plastic rietje

De plastic verpakkingen en disposables worden steeds vaker vervangen door producten van hernieuwbare en composteerbare materialen, duurzame disposables. In samenwerking met Papstar hebben we het PLA rietje in ons assortiment. Het PLA rietje is biologisch afbreekbaar en geproduceerd uit hernieuwbare plantaardige grondstoffen.

Bekijk het PLA rietje in onze webshop

Naast onze papieren rietjes...

Hebben wij een zéér uitgebreid assortiment bestaande uit cocktail rietjes, drinkrietjes en shake rietjes. In onze webshop zijn ruim 100 varianten rietjes verkrijgbaar, van zwarte rietjes tot gouden rietjes en van lange rietjes tot korte rietjes. Verkrijgbaar in verschillende diktes en maten. Hierdoor ook geschikt om o.a. te gebruiken als smoothie rietjes. Een van onze best sellers, de zwarte rietjes, zijn nu verkrijgbaar in 17 varianten. 

Bekijk ons volledige rietjes assortiment

rietjes - papstar - conpax - zwarte rietjes

Assortiment rietjes