Tafelaankleding

bestekzakjes en servetten kopen | Conpax

Tafelaankleding 

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is bij een romantisch diner, in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen. Speciaal voor deze klanten heeft Conpax een mooi assortiment samengesteld van bestekzakjes en servetten. Ons gehele aanbod van servetten kunt u vinden in onze webshop onder 'Tafelaankleding'.

Onze servetten zijn FSC gecertificeerd en/of voorzien van het Nordic Eco Label, op een enkeling na. Door FSC hout en papier te gebruiken draagt u direct bij aan de bescherming van de wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier. U wilt toch ook eeuwig blijven genieten van zowel onze bossen als van de natuurlijke producten hout en papier?

Overige tafelaankleding

In ons zéér uitgebreide tafelaankleding assortiment bestaande uit servetten, tafelkleden, tafellopers, napperons en placemats zit voor elk wat wils. Ook hebben we van de ROYAL Collection en de Soft Selection een Plus uitvoering. In onze webshop kunt u onder het filter 'Natuurlijk verantwoord' FSC, Nordic Eco Label en overige opties selecteren voor resultaten die gecertificeerd zijn met de deze labels.

Natuurlijk verantwoord bezig binnen uw organisatie? Bekijk ook onze duurzame concepten of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Bestekzakjes met servetten

Voor restaurants, horeca's en voor op evenementen hebben wij bestekzakjes met servet in ons assortiment. Ideaal voor het snel opmaken van een tafel met een mooi en professioneel design. Bestekzakjes en servetten zijn beschikbaar is verschillende lagen en afmetingen. Bekijk onze webshop voor de mogelijkheden.

 

Shop hier je bestekzakjes met én zonder servet

Bestekzakjes met servet - bestekzakje van Conpax

Bestekzakjes met servet

servetten en bestekzakjes - tafellopers en tafelkleden - FSC gecertificeerd

Tafellopers en tafelkleden

Tafellopers & tafelkleden

Op zoek naar tafellopers of tafelkleden? Speciaal voor de restaurants hebben wij een premium serie van de ROYAL Collection en de Soft Selection. Deze is vindbaar onder de ROYAL Collection plus en de Soft Selection plus. 

Tafellopers en tafelkleden ook op rol of op vel beschikbaar. De kleuren zijn passend bij andere artikelen uit de series zoals servetten, napperons, tafelsets, bestekzakjes en kandelaarkaarsen. 

Bekijk onze tafellopers en tafelkleden hier

Royal Collection servetten

Luxe premium servetten die kwaliteit en sfeer uitstralen. Ideaal voor evenementen, feestjes en overige gelegenheden.  De Royal Collection servetten zijn FSC gecertificeerd en gecertificeerd volgens het Nordic Eco Label Svanen. De Royal Collection heeft naast de servetten ook tafellopers, onderleggers en napperons

Bekijk alle smiley servetten hier

Smiley servetten - FSC gecertificeerd - Conpax

Smiley servetten