Aluminium bakjes

aluminium-bakjes

Aluminium bakjes met deksel voor de horeca

Naast karton hebben wij ook aluminium bakjes die vaak voorzien zijn van inlegdeksels. Dit maakt de bakjes ideaal voor het bezorgen van bestellingen. Het voordeel van aluminium bakjes is dat ze bestand zijn tegen hoge temperaturen en uitstekend isoleren. De disposable bakjes zijn geschikt voor soepen, lasagne, pasta, salade of bijgerechten. Het aluminium kan wel 300 graden verwerken en is één van de best isolerende verpakkingen op de markt. Daarnaast houdt het de maaltijden extra lang warm, waardoor het zeer geschikt is om te gebruiken in de horeca voor het bezorgen van de bestellingen.

Disposable bakjes van aluminium

De aluminium bakjes met deksel met een polyethyleen coating zijn geschikt als disposable bakje voor vochtige en vette omstandigheden. De PE-laag wordt op het papier aangebracht middels extrusie en functioneert als een barrière laag. De producten staan daardoor niet in direct contact met het karton. Doordat de PE-coating geen water(damp) doorlaat wordt het bijvoorbeeld toegepast bij divers voedingsproducten. Vocht en vet kunnen binnen of juist buiten de verpakkingen worden gehouden. De voordelen van deze aluminium wegwerp bakjes zijn dat ze vetwerend, vochtwerend en bestand tegen mechanische belasting zijn.

Aluminium bakjes met deksel

Op zoek naar aluminium bakjes voor uw snackbar, restaurant of foodtruck? Bij Conpax bent u aan het juiste adres. We bieden veel verschillende soorten bakjes, aluminium folie, verschillende ronde aluminium bakjes met deksel of zonder deksel aan. De aluminium bakjes zijn ideaal voor in de oven. U kunt er goed ovenmaaltijden in bezorgen. Ook zijn ze uitermate geschikt om te gebruiken als barbecue bakjes. Daarnaast bieden we in ons assortiment ook aluminium pizzavormen, aluminium serveerschalen en aluminiumfolie aan.

Bekijk het hele assortiment in onze webshop. 

Indien u liever gebruik maakt van duurzame horeca verpakkingen biedt Conpax ook duurzame wegwerpbakjes, waaronder snackbakjes en frietbakjes.