Frietbakjes

snackbakjes

Frietbakjes voor evenementen, cafetaria’s en restaurants

Op zoek naar frietbakjes voor uw snackbar, restaurant of grote feesten en evenementen? Bij Conpax verzorgen wij grote aantallen frietbakjes in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. Van klassieke frietbakjes tot een moderne duurzame uitvoering. Naast de eenvoudige bakjes hebbn wij ook puntzakken voor friet. Tevens bestaat ons assortiment uit bakjes met sausvak, zodat u de friet en saus gescheiden kunt serveren. De frietbakjes zijn veelal te verkrijgen vanaf 500 stuk.

Trending topic: van plastic frietbakjes over naar duurzame kartonnen frietbakjes

In Nederland zit het gemiddelde patatje in een plastic bakje. Het frietje smaakt natuurlijk even lekker als in een kartonnen bakje en het is een goedkopere manier van verpakken. Door het Europees verbod op plastic wegwerpartikelen wordt de vraag naar duurzame disposables steeds groter.  Onze 100% FAIR serie en Good Food serie is gemaakt van bruin karton en karton van verse houtvezels. En eerlijk is eerlijk, het oog wil ook wat. De moderne bakjes zorgen voor meer beleving en een betere uitstraling voor een patatje. Duurzame cafetaria verpakkingen en disposables hebben een natuurlijke hippe uitstraling waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrent. De verpakking is een krachtige marketingtool, en steeds meer cafetaria’s en andere ondernemers springen hierop in. En het hoeft niet altijd veel duurder te zijn als plastic bakjes.

Frietbakjes voor het serveren van friet, warme snacks en sausen

Conpax biedt verschillende formaten frietbakjes met een handig sausvak voor het serveren van frites of snacks. Deze bakjes zijn goed stapelbaar en zeer geschikt voor het serveren van warme snacks vanuit o.a. de foodtruck of snackbar. De bakjes zijn geschikt om allerlei soorten voedsel in te serveren en veel bakjes zijn recyclebaar en zijn van zichzelf vetwerend. Zo trekt het vet of de saus niet in het bakje zelf.

Bekijk de verschillende frietbakjes in onze shop. Of kijkt u eens naar ons aanbod van bijpassend bestek of andere disposables.

 

 

Kartonnen snackbakjes

Conpax heeft haar eigen duurzame snackbakjes ontwikkeld, de 100% FAIR lijn, de Good Food serie en de Bio-starpak lijn. De frietbakjes zijn ook met sausvak beschikbaar. De duurzame kartonnen bakjes zijn een verantwoord alternatief voor de reguliere plastic snackbakjes.

Bekijk ons aanbod van frietbakjes