Snackbakjes

snackbakjes

Snackbakjes van Conpax

Conpax werkt nauw samen met horeca bedrijven, cafetaria's en snackbars, restaurants en bezorgers van online bestellingen. Conpax is leverancier van de Snack & Take away verpakkingen. Onze verpakkingen zorgen voor een goede en veilige bezorging van bestellingen. Graag helpen wij u met het bezorgen van uw bestellingen, van friet, snacks, salades en gebak.

In onze lijnen, 100% FAIR, Good Food en Bio-Starpak hebben wij verschillende kartonnen snackbakjes.  De frietbakjes zijn met sausvak beschikbaar. Onze snackbakjes zijn beschikbaar in vierkante, rechthoekige vormen, bekers, puntzakken en cones. Ook zijn er afsluitbare maaltijdboxen beschikbaar. Naast snackbakjes zijn er ook snack schalen, servetten en inschuifkartons beschikbaar.

Friet Foodtrucks met stoere snackbakjes

Foodtrucks zijn hip, populair en worden tegenwoordig overal ingezet. Op evenementen, festivals, bruiloften, bedrijfsfeestjes. Iedere foodtruck heeft zo zijn charme. De foodtruckeigenaars stoppen extra veel aandacht en liefde in de looks om smakelijke gerechten zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Daarbij horen natuurlijk mooie stoere snackbakjes. De kartonnen snackbakjes dragen bij aan een natuurlijk uitstraling. De 100% FAIR snackbakjes zijn duurzaam, aansprekend en vernieuwend. De producten uit deze lijn zijn voorzien van het 100% FAIR logo en geproduceerd van FSC-gecertificeerd karton. Deze producten hebben een zo klein mogelijke impact op ons milieu en zijn biologisch afbreekbaar. Breng samen met ons de plastic footprint omlaag.

Duurzame snackbakjes brengen de plastic footprint omlaag

Het luxe patatje is een trend, waarbij je ook steeds meer biologische friet ziet. Maar niet alleen bij een luxe frietje is een duurzame verpakking belangrijk. Bij duurzaame snackbakjes wordt er met verantwoorde keuzes bijgedragen aan een beter milieu. De bomen waar het karton van gemaakt wordt komen van duurzaam bosbeheer. Bij het beheer van gecertificeerde bossen wordt slechts zoveel hout gekapt als in dezelfde periode weer kan worden aangeplant. Het merendeel van het hout wordt daarbij verkregen in het kader van het uitdunnen, wat nodig is om het bos de nodige ruimte te geven, zodat de bomen kunnen ademen en groeien.

Meer informatie over coating op waterbasis en hernieuwbare grondstoffen vindt u hier.

Snackbakjes

Conpax heeft haar eigen duurzame snackbakjes ontwikkeld, de 100% FAIR lijn, de Good Food serie en de Bio-starpak lijn. De frietbakjes zijn ook met sausvak beschikbaar. De duurzame kartonnen bakjes zijn een verantwoord alternatief voor de reguliere plastic snackbakjes.

Bekijk ons aanbod van snackbakjes

Suikerriet menuboxen en aluminium bakjes

Voor uw online bestellingen is het handig uw friet, pizza's, kapsalon, broodjes hamburger en menu's goed te verpakken. Met onze handige aluminium bakjes en menuboxen, gemaakt van onder andere suikerriet, is het gemakkelijk uw producten te bezorgen bij de klant.

Bekijk ons aanbod van aluminium bakjes en menuboxen hier