100% FAIR

Kartonnen verpakkingen

Kartonnen snackbakjes: 100% FAIR "Duurzaam & Innovatief"

De fastservice vraagt steeds meer om innovatieve- en milieuvriendelijke snackbakjes en snackverpakkingen van karton. Een logische ontwikkeling, omdat de verpakking steeds meer deel uitmaakt van de identiteit van de foodprofessional. Conpax speelt in op deze trend met 100% FAIR: een innovatieve en duurzame verpakkingslijn bestaande uit kartonnen snackbakjes, friet verpakkingen, hamburger boxen en food verpakkingen.

De 100% FAIR serie is duurzaam, aansprekend en vernieuwend.

  • Duurzaam: Door het bruine FSC-gecertificeerde, ongebleekt karton en de waterbased coating is de serie sterk, vetwerend, recyclebaar en 100% composteerbaar volgens de Europese norm 13432.
  • Aansprekend: De neutrale en bruine uitstraling zorgt er voor dat die de duurzaamheid nog eens extra benadrukt.
  • Vernieuwend: Dankzij de vernieuwde verpakkingsontwerpen, waaronder het snackbakje met vast sausvakje.

Wilt u meer weten over duurzame disposables en de bijbehorende grondstoffen? Hiervoor verwijzen we u graag naar: Care4.Earth, een speciale website met een uitgebreide uitleg over duurzame diposables.

 

snackbakjes duurzame disposables 100% FAIR

 

Nieuwste snackbakjes en snackverpakkingen nu verkrijgbaar!

De nieuwste artikelen van het 100% FAIR concept zijn vanaf nu verkrijgbaar. De serie is uitgebreid met snackbakjes, noodle boxen, soepcontainers en wrap verpakkingen die de duurzame lijn tot een compleet take away concept maken.

Op zoek naar de productspecificaties van het snack concept? Download hier de brochure of shop het 100% FAIR concept in onze webshop. 

 

Nieuw: 100% FAIR cateringdozen

Nieuw in ons assortiment, stevige en stijlvolle cateringdozen. Perfect voor het serveren van broodjes, maaltijden en salades. De cateringdozen zijn gemaakt van FSC gecertificeerd bruin papier en voorzien van een waterbased coating. Het transparante zichtvenster is geproduceerd van biobased plastic (PLA) waardoor de cateringdozen volledig duurzaam zijn. 

Shop het 100% FAIR concept in onze webshop. 


 

100% Fair Assortiment