100% FAIR

snackserie

100% FAIR: De innovatieve, duurzame en composteerbare snackserie

De fastservice vraagt steeds meer om innovatieve- en milieuvriendelijke snackbakjes en snackverpakkingen van karton. Een logische ontwikkeling, omdat de verpakking steeds meer deel uitmaakt van de identiteit van de foodprofessional. Conpax speelt in op deze trend met 100% FAIR: een innovatieve en duurzame verpakkingslijn bestaande uit kartonnen snackbakjes, friet verpakkingen, hamburger boxen, brood boxen, noodleboxen, soepbekers, sauscups, cateringdozen en rietjes.

De 100% FAIR serie is duurzaam, aansprekend en vernieuwend.

  • Duurzaam: Door het bruine FSC-gecertificeerde, ongebleekt karton en bio coating is de serie sterk, vetwerend, recyclebaar en 100% composteerbaar volgens de Europese norm 13432.
  • Aansprekend: De neutrale en bruine uitstraling zorgt er voor dat die de duurzaamheid nog eens extra benadrukt.
  • Vernieuwend: Dankzij de vernieuwde verpakkingsontwerpen, waaronder het snackbakje met vast sausvakje.

Snackbakjes en snackverpakkingen

Vanuit de markt is er steeds meer vraag naar duurzame en verantwoorde verpakkingen en disposables. Met de 100% Fair lijn kiest u voor duurzaam! Al onze producten uit deze lijn zijn geproduceerd van papier en voorzien van het 100% Fair logo. De producten zijn biologisch afbreekbaar en hebben een zo klein mogelijke impact op ons milieu. 

Op zoek naar de productspecificaties van het snack concept? Download hier de brochure of shop het 100% FAIR concept in onze webshop. 

 

 

snackbakjes duurzame disposables 100% FAIR