Beautiful Cups

Beautiful Cups: WIN-WIN voor u en het milieu!

Beautiful Cups heeft als doel om het verbruik van kartonnen bekers te reduceren. Een reductie van het koffiebeker verbruik zorgt voor een vermindering van houtkap, transport en afvalverwerking. Aanvullend aan deze besparing planten we samen met onze partner SOS duizenden bomen per jaar terug op Sumatra.  Zo helpen we organisaties CO2 neutraal te zijn, dan wel te compenseren. In korte tijd hebben wij een aantal mooie bedrijven kunnen overtuigen van onze producten en diensten.

Samen met u gaan we het Rainforest redden. Hoe? Door anders om te gaan met onze koffiebeker, volgens het motto: "Use three times give trees time". Door de beker meerdere keren te gebruiken bespaar je ten minste 50% op de inkoop van bekers en realiseer je een aanzienlijke besparing op afvalkosten. Van elke doos bekers gaat er een bijdrage naar het RainForestProjects. Deze beker is geproduceerd van FSC®-gecertificeerd papier. FSC® zorgt daadwerkelijk tot een groter wereldwijd bos, dat op een verantwoorde manier beheerd wordt.

Duurzaamheid = Besparing

Geïnteresseerd hoe u een bijdrage kunt leveren aan het regenwoud en tevens een besparing voor uw bedrijf kan realiseren? Neem dan een kijkje op de website van Beautiful Cups en laat u aan de hand van diverse films en verhalen inspireren door dit fantastische concept.

In 2017 is Conpax een intensieve samenwerking aangegaan om een actieve bijdrage te leveren aan de natuur. Bekijk het persbericht over de samenwerking met beautiful cups hier.

 

Ja, ik ben geinteresseerd en ik wil graag iemand spreken over dit concept

Duurzame koffiebekers