Good Food

Kartonnen-snackbakjes-Good-Food

Good Food: Kartonnen snackbakjes

Een stijlvol en compleet fastfood concept van duurzaam karton (FSC ®). Het dikke vetwerende karton zorgt samen met de stijlvolle bedrukking voor een optimale snack beleving. Deze serie valt onder het “Pure” label en is daarmee 100% composteerbaar.

Dankzij de uitgebreide serie van in totaal 14 verschillende verpakkingen, is dit concept de perfecte vervanging van de traditionele kunststof snackbakjes. Dankzij het losse sausbakje, wat als inleg past in de frietbakjes, is het zelfs mogelijk om de friet en de saus apart te serveren. De bruine kartonnen uitstraling zorgt samen met de krijtbord look opdruk voor tijdloze uitstraling.

Wilt u meer weten over duurzame disposables en de bijbehorende grondstoffen? Hiervoor verwijzen we u graag naar: Care4.earth, een speciale website met een uitgebreide uitleg over duurzame disposables.

Het assortiment bestaat uit friet en snackbakjes, sausbakjes, panini verpakkingen, hamburgerboxen, baguette boxen en cateringdozen.  Zie de afbeeldingen voor meer informatie of shop het assortiment en onze andere concepten op onze webshop.


 Good Food Assortiment