Silly Times

Silly times koffiebekers - cappuccino - bakje koffie - duurzaam

Silly times - de koffiebeker met een Silly Twist!

Duurzame koffiebekers met een Silly Twist!

Het drinken van een kopje koffie of thee is in veel gevallen even een momentje voor jezelf. Met de Silly Times koffiebekers willen we het koffiemoment gebruiken om de consument te entertainen en aan te moedigen tot een leuke gespreksstof. Deze kartonnen koffiebekers zijn een uitbreiding op het populaire 100% FAIR concept.

Vanaf nu verkrijgbaar en te bestellen op onze webshop.

De Silly Cups zijn duurzaam, uniek en vernieuwend.

  • Duurzaam: Dankzij het bruine FSC-gecertificeerde ongebleekt papier en de PLA coating zijn de bekers sterk, 100% composteerbaar en recyclebaar volgens de Europese norm 13432.
  • Uniek en vernieuwend: Dankzij de verschillende quotes op de bekers wordt het koffiemoment aangemoedigd tot leuke gespreksstof.

Deze wegwerp koffiebekers worden uitgebracht in de vier meest gangbare maten, namelijk: 4oz, 6,5oz, 8oz en 12oz. Over de hele serie zijn er 48 unieke quotes bedacht, de quotes zijn daarbij tevens aangepast op de maat van de beker. Zo zijn de spreuken voor het 4oz koffiebekertje speciaal bedacht voor espresso. Nieuwsgierig geworden en wilt u op de hoogte blijven? Volg dan de speciale Facebook pagina!

www.facebook.com/sillytimes

Wilt u meer weten over duurzame disposables en de bijbehorende grondstoffen? Hiervoor verwijzen we u graag naar: Care4.earth, een speciale website met een uitgebreide uitleg over duurzame disposables.

Het assortiment bestaat uit 4 formaten koffiebekers en displaydozen.  Zie de afbeeldingen voor meer informatie of shop het assortiment en onze andere concepten op de webshop.

 

Silly times koffiebekers - cappuccino - bakje koffie - duurzaam

De koffie in de morgen met een silly twist!


 

Silly Times koffiebekers