100% FAIR

Kartonnen verpakkingen

100% FAIR: Het duurzame snackbakjes Concept

De fastservice vraagt steeds meer om innovatieve- en milieuvriendelijke snackbakjes en snackverpakkingen. Een logische ontwikkeling, omdat de verpakking steeds meer deel uitmaakt van de identiteit van de foodprofessional. Conpax speelt in op deze trend met 100% FAIR: een innovatieve en duurzame verpakkingslijn bestaande uit snackbakjes, friet verpakkingen, hamburger boxen en food verpakkingen.

De 100% FAIR serie is duurzaam, aansprekend en vernieuwend.

  • Duurzaam: Door het bruine FSC-gecertificeerde, ongebleekt papier en de waterbased coating is de serie sterk, vetwerend, recyclebaar en 100% composteerbaar volgens de Europese norm 13432.
  • Aansprekend: De neutrale en bruine uitstraling zorgt er voor dat die de duurzaamheid nog eens extra benadrukt.
  • Vernieuwend: Dankzij de vernieuwde verpakkingsontwerpen, waaronder de snackbakjes met vast sausvakje.

Wilt u meer weten over duurzame disposables en de bijbehorende grondstoffen? Hiervoor verwijzen we u graag naar: Care4.Earth, een speciale website met een uitgebreide uitleg over duurzame diposables.

 

snackbakjes duurzame disposables 100% FAIR

 

Nieuwste snackbakjes en snackverpakkingen nu verkrijgbaar!

De nieuwste artikelen van het 100% FAIR concept zijn vanaf nu verkrijgbaar. De serie is uitgebreid met snackbakjes, noodle boxen, soepcontainers en wrap verpakkingen die de duurzame lijn tot een compleet take away concept maken.

Op zoek naar de productspecificaties van het snack concept? Download hier de brochure of shop het 100% fair snack concept hier.

 


 

100% Fair Assortiment