Hygiëne

hygiene-disposables

Hygiëne producten

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen. Deze producten zijn uitermate geschikt voor de zorg-, food- en horecabranche.

Hoogwaardige hygiëne producten

Hygiëne is een belangrijk onderwerp in de food- en horecabranches. Als ondernemer in deze branches zal het onderwerp altijd bij u op de agenda staan. Alle food- en horecaondernemingen moeten namelijk voldoen aan de HACCP regels. Conpax biedt u daarom een uitgebreid assortiment aan producten waarmee u altijd voldoet aan alle eisen. Producten in ons assortiment zijn onder andere mondkapjes, beschermende kleding, handschoenen en papieren handdoekjes. Kortom: alles wat u nodig heeft om op een hygiënische manier te kunnen werken. Bekijk het gehele hygiëne assortiment op onze webshop

Handschoenen

Wegwerp handschoenen zijn er in verschillende uitvoeringen en materialen.
Latex handschoenen worden gemaakt van natuurlijk rubber en zijn zeer elastisch. Ze bieden goede bescherming tegen overdracht van bacteriën en virussen.
Nitril handschoenen zijn gemaakt van synthetisch rubber en hebben een uitstekende pasvorm. Handschoenen gemaakt van Nitril zijn sterker dan de latex variant en bestendig tegen olie en vet.
Vinyl handschoenen zijn latexvrije handschoenen gemaakt van PVC. De handschoenen zitten net zo goed als de latex en nitril handschoenen. Echter zijn vinyl handschoenen kwetsbaarder.

De handschoenen zijn zowel gepoederd als poedervrij te verkrijgen. Gepoederde handschoenen zijn niet geschikt voor gebruik in de voedselindustrie. Verder zijn de handschoenen te bestellen in de kleur blauw, wit en zwart. Blauw en wit worden het meest gebruikt. Wit vooral in de zorg en blauwe handschoenen in de voedselindustrie vanwege de HACCP-richtlijnen. Bekijk het assortiment handschoenen.

haarnetjes-mondkapjes

Mondkapjes

Het assortiment mondkapjes bestaat uit medische en niet medische mondkapjes. Door middel van elastiek kunnen ze achter de orden worden vastgezet. De mondkapjes helpen om verspreiding van bacteriën en virussen tegen te gaan en voor het in contact mogen komen met levensmiddelen.

Bekijk het assortiment mondkapjes

Beschermende kleding

Beschermende kleding bestaat uit vele varianten. Van een haarnetje tot overschoenen. Al deze beschermende producten hebben wel als gezamenlijk doel om te voorkomen dat vuiligheid van het lichaam (zoals bijvoorbeeld een haar) in uw voedsel terecht komt

Bekijk het assortiment beschermende kleding

beschermende-kleding

papieren-handdoekjes

Papieren handdoekjes

Onze handdoekjes zijn gemaakt van 100% gerecycled papier en is daarom ook goed voor het milieu. Maar na het wassen van uw handen zijn de disposable handdoekjes beter dan allemaal aan dezelfde handdoek de handen afdrogen. Papieren handdoekjes zet hygiëne op één.

Bekijk het assortiment papieren handdoekjes