Duurzame koffiebekers

Kartonnen koffiebekers - coffee to go beker - conpax

Duurzame koffiebekers

De kartonnen koffiebekers, ook wel bekend als de Coffee To Go bekers worden steeds populairder. Bij ieder station, supermarkt of grotere winkelketens kun je tegenwoordig verse koffie halen. Daarnaast wordt de kartonnen koffiebeker steeds vaker ingezet op kantoor. Jaarlijks worden er in Nederland miljarden koffiebekers gebruikt, helaas zijn niet al deze koffiebekers milieuvriendelijk. Daar zijn nog grote stappen in te maken. Wist u dat onze kartonnen koffiebekers vaker dan één keer gebruikt kunnen worden voor een kopje koffie? Hiermee realiseer je een besparing op inkoop en draag je direct je steentje bij aan het milieu

Kartonnen koffiebekers to-go

Conpax heeft 3 kartonnen koffiebekers concepten in haar assortiment die geschikt zijn voor op kantoor, Coffee To Go of gewoon lekker voor thuis. In ons assortiment hebben wij de volgende concepten:

  • Silly Times; Silly cups zijn voorzien van leuke quotes om de consument te entertainen en aan te moedigen tot een leuk gesprek (ideaal in combinatie met het 100% fair concept).
  • Take Care; Deze koffie to go beker is beschikbaar in een compleet composteerbare serie die geschikt is voor to go door middel van de bijpassende deksel. Take Care heeft een stoer uiterlijk door zijn bruine kleur met het zwarte graffiti logo.
  • Beautiful Cups; in samenwerking met Renewi en Beautiful Cups worden duurzame koffiebekers geleverd en opgehaald na gebruik. De bekers zijn geschikt voor hergebruik, wat zorgt voor een minimaal gebruik van het aantal bekers. Met Dit concept levert u een actieve bijdrage aan het milieu.

Duurzame koffiebekers online bestellen

Al onze standaard koffiebekers zijn online te bestellen via onze webshop. Ga naar onze webshop om het assortiment aan kartonnen koffiebekers online in te zien: kartonnen koffiebekers online bestellen

Maatwerk kartonnen koffiebekers

Voldoen onze standaard koffiebekers niet aan uw wensen en wilt u uw koffiebekers voorzien van uw eigen logo en/of beeldmerk? Maak dan gebruik van onze maatwerk service voor koffiebekers. Naast bedrukking is het ook mogelijk om mee te denken in andere maatvoeringen, uitstraling en een totaal concept (inclusief bijpassende deksels, roerstaafjes en aanvullende verpakkingen). Wilt u meer informatie over maatwerk koffiebekers, benieuwd naar enkele voorbeelden, neem dan contact met ons op: 088-7588114

Benodigdheden

Voor een heerlijk koffiemoment behoren niet alleen koffie en duurzame koffiebekers. Daarom zorgen wij ook voor travellids, roerstaafjes, koffielepels en draagtrays, welke steeds vaker zijn geproduceerd van duurzame materiaalsoorten.

Bekijk ons aanbod voor alle benodigheden

Roerstaafjes

Deksels voor koffiebekers to go

Deksels voor kartonnen koffiebekers voor onderweg

Bij de koffiebekers to go is ook de travellid niet meer weg te denken. Een passende deksel op de beker met drinkgaatje, zodat ook onderweg de koffie kan worden gedronken. De travellids zijn ook verkrijgbaar in een duurzame variant. Suikerriet, PLA of C-PLA travellids zijn duurzaam en zijn hierdoor vaak volledig composteerbaar.

Bekijk onze deksels voor coffee to go

Duurzame koffiebekers assortiment

Op zoek naar een beker voor een Cappuccino, espresso, To Go of voor automaten?  Ons assortiment koffie- en thee bekers bestaat uit diverse soorten, formaten en materiaalsoorten, zoals Karton en Suikerriet.

Uw eigen logo of huisstijl op de koffiebekers? Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

 

Bekijk alle koffiebekers in het Conpax assortiment hier

Altijd koffie