Duurzame koffiebekers

Kartonnen koffiebekers - coffee to go beker - conpax

Duurzame koffiebekers

De kartonnen koffiebekers, ook wel bekend als de Coffee To Go bekers worden steeds populairder. Bij ieder station, supermarkt of grotere winkelketens kun je tegenwoordig verse koffie halen. Daarnaast wordt de kartonnen koffiebeker steeds vaker ingezet op kantoor. Jaarlijks worden er in Nederland miljarden koffiebekers gebruikt. Door kartonnen bekers meerdere keren te gebruiken of de bekers op te laten halen wordt het gebruik milieuvriendelijker, en is het zelfs beter dan het gebruik van mokken en glazen.

Kartonnen koffiebekers to-go

Conpax heeft 3 kartonnen koffiebekers concepten in haar assortiment die, ieder met een uniek concept. Geschikt als coffee-to-go beker, in combinatie met travellids of deksels, of voor op kantoor. In ons assortiment hebben wij de volgende concepten:

  • Silly Times; Silly cups zijn voorzien van leuke quotes om de consument te entertainen en aan te moedigen tot een leuk gesprek. De koffiebekers zijn milieuvriendelijk en onderdeel van het 100% fair concept. Daarnaast wordt door de quote op de beker, zoals 'safe the world by re-using this cup', de gebruiker gestimuleerd de beker milieuvriendelijk te gebruiken.
  • Beautiful Cups; in samenwerking met Renewi en Beautiful Cups worden duurzame koffiebekers geleverd en opgehaald na gebruik. De bekers zijn geschikt voor hergebruik, het liefst drie keer. Dit kan door vinkjes op de beker bijgehouden worden. Zo wordt het zelfs op kantoor makkelijk om een kartonnen koffiebeker vaker te gebruiken. Met Dit concept levert u een actieve bijdrage aan het milieu.
  • Love Nature; deze bekers van Papstar zijn, zoals de naam al zegt, gericht op duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van karton, met een bioplastic coating aan de binnenzijde. De bekers zijn biologisch afbreekbaar, composteerbaar en gecertificeerd volgens de Europese norm EN13432.

Al onze koffiebeker concepten en standaard koffiebekers zijn in de webshop te bekijken en te bestellen.

Benodigdheden

Voor een heerlijk koffiemoment behoren niet alleen koffie en duurzame koffiebekers. Daarom zorgen wij ook voor travellids, roerstaafjes, koffielepels en draagtrays, welke steeds vaker zijn geproduceerd van duurzame materiaalsoorten.

Bekijk ons aanbod voor alle benodigheden

Roerstaafjes

Deksels voor koffiebekers to go

Deksels voor kartonnen koffiebekers voor onderweg

Bij de koffiebekers to go is ook de travellid niet meer weg te denken. Een passende deksel op de beker met drinkgaatje, zodat ook onderweg de koffie kan worden gedronken. De travellids zijn ook verkrijgbaar in een duurzame variant. Suikerriet, PLA of C-PLA travellids zijn duurzaam en zijn hierdoor vaak volledig composteerbaar.

Bekijk onze deksels voor coffee to go

Maatwerk kartonnen koffiebekers

Voldoen onze standaard koffiebekers niet aan uw wensen en wilt u uw koffiebekers voorzien van uw eigen logo en/of beeldmerk? Maak dan gebruik van onze maatwerk service voor koffiebekers. Naast bedrukking is het ook mogelijk om mee te denken in andere maatvoeringen, uitstraling en een totaal concept (inclusief bijpassende deksels, roerstaafjes en aanvullende verpakkingen). Wilt u meer informatie over maatwerk koffiebekers, benieuwd naar enkele voorbeelden, neem dan contact met ons op: 088-7588114

Altijd koffie