Kartonnen koffiebekers

Kartonnen koffiebekers - coffee to go beker - conpax

Kartonnen koffiebekers

De kartonnen koffiebekers, ook wel bekend als de Coffee To Go bekers worden steeds populairder. Bij ieder station, supermarkt of grotere winkelketens kun je tegenwoordig verse koffie halen. Jaarlijks worden er in Nederland miljarden koffiebekers gebruikt, helaas zijn niet al deze koffiebekers milieuvriendelijk. Daar zijn nog grote stappen te maken. Wist u dat onze kartonnen koffiebekers vaker dan één keer gebruikt kunnen worden voor een kopje koffie?

In het Conpax assortiment bieden we meerdere kartonnen koffiebekers en coffee to go bekers aan die duurzaam zijn én hergebruikt kunnen worden. Vervolgens worden de kartonnen bekers apart ingezameld en verwerkt tot hygiëne papier.

Koffiebekers to go

Conpax heeft 3 kartonnen koffiebekers concepten in haar assortiment die geschikt zijn voor op kantoor, Coffee To Go of gewoon lekker voor thuis. In ons assortiment hebben wij de volgende concepten:

  • Silly Times; Silly cups zijn voorzien van leuke quotes om de consument te entertainen en aan te moedigen tot een leuk gesprek (ideaal in combinatie met het 100% fair concept).
  • Take Care; Deze koffie to go beker is beschikbaar in een compleet composteerbare serie die geschikt is voor to go door middel van de bijpassende deksel. Take Care heeft een stoer uiterlijk door zijn bruine kleur met het zwarte graffiti logo.
  • Beautiful Cups; in samenwerking met Renewi en Beautiful Cups worden duurzame koffiebekers geleverd en opgehaald na gebruik. De bekers zijn geschikt voor hergebruik, wat zorgt voor een minimaal gebruik van het aantal bekers. Met Dit concept levert u een actieve bijdrage aan het milieu.

Benodigdheden

Voor een heerlijk koffiemoment behoren niet alleen koffie en koffiebekers. Daarom zorgen wij ook voor de travellids, roerstaafjes, koffielepels en draagtrays, welke steeds vaker zijn geproduceerd van duurzame materiaalsoorten.

 

 

Bekijk ons aanbod voor alle benodigheden

Roerstaafjes

Deksels voor koffiebekers to go

Deksels voor koffiebekers onderweg

Bij de koffiebekers to go is ook de travellid niet meer weg te denken. Een passende deksel op de beker met drinkgaatje, zodat ook onderweg de koffie kan worden gedronken. De travellids zijn steeds meer verkrijgbaar van PLA of C-PLA en zijn hierdoor vaak volledig composteerbaar.

 

Bekijk onze deksels voor coffee to go

Koffiebekers assortiment

Op zoek naar een beker voor een Cappuccino, espresso, To Go of voor automaten?  Ons assortiment koffie- en thee bekers bestaat uit diverse soorten, formaten en materiaalsoorten, zoals Karton en Suikerriet.

Uw eigen logo of huisstijl op de koffiebekers? Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

 

Bekijk alle koffiebekers in het Conpax assortiment hier

Altijd koffie