Maak van het kerstdiner een succes

Maak van het kerstdiner een succes!

Wilt u uw gasten verrassen tijdens de kerst? Maak de tafel een keer anders op door servetten te gebruiken. Servetten maken de opmaak van je tafel een stuk interessanter.

Kerstvoorbereidingen

Dagen worden langer en donkerder en de feestdagen staan weer voor de deur. De agenda voor de kerstdagen begint aardig vol te lopen en aan de restaurantindeling wordt al gedacht. De chef-kok is zijn hersenen aan het kraken om de perfecte kerstgerechten te vinservetden die het kerstmenu compleet maken. Bij de gerechten worden bijpassende wijntjes gekozen, Het menu wordt gedeeld op social media en de kerstversieringen worden van zolder gehaald.

De kerstdagen zijn de dagen waarop er in de horeca hard gewerkt wordt. Alles wordt uit de kast getrokken om het voor de gasten een unieke ervaring te maken. Bij een uitgebreid en gevarieerd kerstdiner horen prachtig versierde bomen, en een restaurant die een lust voor het oog is. Ook de versiering van de tafels mag daarbij niet ontbreken. Maak een tafel compleet door mooie, kleurrijke servetten toe te voegen. Zonder dat je het door hebt verander je met een opvallende servet de tafel in een ware verassing.

ROYAL Collection

Kies in plaats van linnen servetten voor de ROYAL Collection van Papstar. Het gebruik van papieren servetten is tevens gemakkelijker omdat ze na gebruik niet gewassen hoeven te worden. Servetten van de ROYAL Collection  zijn stevig en gemakkelijk te vouwen. De hoge kwaliteit laat de servet voelen als een servet van textiel. Door bij elke gang een andere servet te gebruiken kun je variëren met kleuren en vormen, zo maak je van het kerstdiner een echt feest. Naast het uitgebreide assortiment aan servetten zijn er ook bijpassende tafelkleden en tafellopers verkrijgbaar bij Conpax. Zo maak je van de gehele tafel een prachtplaatje.

Nieuwsgierig? Onze brochure over het vouwen van servetten is te bekijken op de Horeca EXPO in Gent van 18 tot en met 22 november. Verhinderd? Geen probleem, houd onze Facebookpagina in de gaten voor recente updates van onder andere de brochure om servetten te vouwen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *