Persbericht: Conpax / Papstar wint Non-Food Award

Conpax / Papstar wint Non-Food Award

Op 20 juni 2018 was de uitreiking van de Out of Home shops awards, waarin Conpax is uitgeroepen tot winnaar van de OOH shops award in de categorie Non Food en het segment Catering.

Wat zijn de Out of Home Shops awards?

Bij de Out.of.Home Awards staat de relatie tussen handel, formules in industrie centraal. Out of Home Shops heeft een grootschalige enquête gehouden onder groothandels en inkopers binnen de segmenten fastservice, catering, on the move en sport & leisure. Hierin is gevraagd naar de prestaties van fabrikanten in de categorieën warme dranken, koude dranken, snacks en zoetwaren food en non-food. Deze prestaties zijn beoordeeld op basis van rapportcijfers. In deze laatste categorie behaalde Conpax binnen het segment catering het hoogste cijfer! Een mooie prestatie waar wij enorm trots op zijn. Benieuwd naar het hele interview, klik hier!

Innovatie & advies

Als Duurzame Verpakkingsspecialist weten wij als geen ander wat er in de markt speelt. Door continu in gesprek te zijn met onze relaties weten we waar behoefte is aan “innovatieve oplossingen”. Om die reden adviseren wij onze klanten dan ook graag. De tijd van “u vraagt wij draaien” is voorbij. Inspiratie, beleving  en duurzaamheid zijn nu veel meer van belang en daar nemen wij onze klanten graag in mee.

Quote vanuit de markt over Conpax als winnaar:

“Het bedrijf heeft een breed assortiment beschikbaar tegen goede marktconforme prijzen. De fabrikant komt continu met innovatieve producten waarbij ook aandacht is voor het milieu. Het accountmanagement is kundig en kent de markt goed. Het bedrijf is flexibel en volhoudend in de contacten en bovendien denkt deze terechte winnaar altijd goed mee om de handel te verbeteren. “

Benieuwd naar het hele interview, klik hier!

Duurzaamheid

Inmiddels is duurzaamheid bijna een standaard vereiste waaraan verpakkingen en disposables moeten voldoen. Ons streven is dan ook om ons assortiment zoveel mogelijk van recyclebare en/of composteerbare materialen te produceren en daarnaast mee te denken in het algehele proces, van grondstof tot afvalverwerking. In samenwerking met diverse partners buigen wij ons voortdurend over dit proces en maken wij continu stappen om een verdere verduurzaming van ons productportfolio en dienstverlening.

Bekijk onze laatste updates en blogs hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *