Over ons

Over ons

Wij zijn Conpax, leverancier van disposables en foodverpakkingen, onderdeel van Papstar en altijd op zoek naar innovatieve verpakkingsoplossingen die een bijdrage leveren aan o.a. duurzaamheid, gebruiksgemak en uitstraling.

Onze waardevolle kennis en rijke ervaring gaat terug tot in de 19e eeuw, waarmee wij ons richten op verschillende branches. Op het moment zijn we sterk vertegenwoordigd binnen de horeca, catering, zorg, retail, AGF en Sierteelt branche.

Disposables & verpakkingen

Uw vragen en wensen staan bij ons centraal! Wij weten als geen ander wat er speelt binnen de wereld van disposables en verpakkingen. Door deze wereld op de voet te volgen weten wij wat de ontwikkelingen zijn en wat de wensen van u als klant zijn. Wij streven er daarom naar om de juiste oplossingen te presenteren, of het nu gaat om een klein product of een compleet concept.

Papstar

Sinds 2015 is Conpax onderdeel van Papstar Holding AG, een multinational met vestigingen verspreid over Europa. Hierdoor zijn er voor beide bedrijven mogelijkheden gecreëerd om de diverse Europese markten beter te bedienen met een nog uitgebreider pakket. Conpax B.V is hiermee verantwoordelijk voor de Benelux en distributeur van het Papstar merk.

Bekijk ook onze webshop. Wilt u meer weten over duurzame disposables en de bijbehorende grondstoffen? Hiervoor verwijzen we u graag naar: Care4.Earth, een speciale website met een uitgebreide uitleg over duurzame disposables.