Over ons

Over ons

Wij zijn Conpax, leverancier van disposables en foodverpakkingen, onderdeel van Papstar en altijd op zoek naar innovatieve verpakkingsoplossingen die een bijdrage leveren aan o.a. duurzaamheid, gebruiksgemak en uitstraling.

Onze waardevolle kennis en rijke ervaring gaat terug tot in de 19e eeuw, waarmee wij ons richten op verschillende branches. Op het moment zijn we sterk vertegenwoordigd binnen de foodservice, horeca, catering, zorg, retail en AGF branche. Naast het leveren van eindproducten, besteden we veel aandacht aan het adviseren van onze klanten om samen tot de beste verpakkingsoplossing te komen.

Duurzaam Conpax

De afgelopen jaren heeft Conpax een sterke focus op de ontwikkeling van verpakkingen en disposables die gemaakt zijn van duurzame grondstoffen. Deze duurzame verpakkingen
worden op verschillende aspecten beoordeeld. Dit is volledig transparant voor onze klanten. Op onze webshop wordt op productniveau de conformiteitsverklaringen en additionele certificaten en keurmerken vermeld.

Op het moment hebben we al tal van duurzame productlijnen, waaronder:

Disposables & verpakkingen

Uw vragen en wensen staan bij ons centraal! Wij weten als geen ander wat er speelt binnen de wereld van disposables en verpakkingen. Door deze wereld op de voet te volgen weten wij wat de ontwikkelingen zijn en wat de wensen van u als klant zijn. Wij streven er daarom naar om de juiste oplossingen te presenteren, of het nu gaat om een klein product of een compleet concept.

Conpax groep

Naast de standaard artikelen, kunt u bij ons terecht voor maatwerk en bedrukte verpakkingen. Maatwerk en verpakkingen produceren we in eigen beheer. Dankzij ons eigen machinepark kunnen we verpakkingen maken die volledig zijn afgestemd op uw situatie.

De Conpax groep is onderverdeeld in drie groepen:

  •  Verpakkingen & disposables, Conpax B.V.
  •  Productie vouwkartonnen verpakkingen, Conpax Kartonnages B.V.
  •  Verpakkingsmachines en toebehoren, TEN Packaging B.V.
  •  Composteermachines, TEN Composting (onderdeel van TEN Packaging B.V.)