Papstar

PAPSTAR

Sinds 2015 is Conpax onderdeel van PAPSTAR Holding AG, een multinational met vestigingen verspreid over Europa. Hierdoor zijn er voor beide bedrijven mogelijkheden gecreëerd om de diverse Europese markten beter te bedienen met een nog uitgebreider pakket. Conpax is hiermee verantwoordelijk voor de Benelux en distributeur van het PAPSTAR merk.

Assortiment

PAPSTAR biedt particulieren en zakelijke klanten al ruim 35 jaar een hoogwaardig assortiment met innovatieve producten voor eenmalig gebruik. Bekijk het gehele assortiment op www.papstar-products.com.

PAPSTAR en PAPSTAR Pure

Kies voor een ecologische koers, met wegwerpartikelen van vier verschillende hernieuwbare grondstoffen: hout, mais, suikerriet en palmblad.

De merken PAPSTAR en PAPSTAR pure omvatten FSC gecertificeerde kartonnen borden en schalen van primaire vezels die geen schadelijke stoffen bevatten. Bestek van ongebleekt hout, bekers voor koude dranken, rietjes en verpakkingsbekers van het composteerbare bioplastic PLA en hittebestendig bestek van C-PLA. Verder bestaat het assortiment uit magnetronbestendige borden, schalen en bekers voor warme dranken, gemaakt van suikerriet. De 100% natuurlijke borden van bladeren van de arekapalm maken het duurzame aanbod compleet.

Bestel het assortiment in onze webshop. 

hoofdkantoor-papstar

Vanuit het hoofdkantoor in Kall (Duitsland) levert Papstar aan klanten in heel Europa. Het logistieke centrum heeft een capaciteit van bijna 100.000 palletopslagplaatsen. Dagelijks worden vanuit dit magazijn meer dan 1000 bestellingen afgewikkeld en verstuurd naar de klant.