Partners Conpax – duurzaamheidsprojecten

Conpax als trotse partner

Om een steeds duurzamere wereld te kunnen realiseren, werken wij nauw samen met Beautiful Cups, waarmee diverse projecten worden gesteund, die o.a. overkapping in het regenwoud en de Orang-oetans beschermen. Daarnaast zijn wij onlangs ook trots partner van Operation Clean Sweep. Een project dat het zwerfafval zoveel mogelijk probeert te voorkomen.

Meer informatie over de verschillende projecten die door Conpax worden gesteund, vindt u hieronder.

 

Operation Clean Sweep

Operation Clean Sweep® (OCS) is een internationaal programma dat is ontworpen om het verlies van plastic korrels (pellets) tijdens behandeling door de verschillende schakels in de kunststofindustrie en hun afval in het water te voorkomen.

Ontworpen voor de industrie om de verspreiding van pellets in het milieu te voorkomen, is Operation Clean Sweep® (OCS) bedoeld om elke schakel in de kunststofindustrie, harsfabrikanten, dragers en kunststofverwerkers te helpen goede verwerkingspraktijken met korrels (pellets) en onderhoud van industriële sites.

Meer informatie over Operation Clean Sweep?

Rainforest projects

Rainforest Projects is een initiatief van Beautiful Cups met als doelstelling is om de acht projecten van de Rainforest Projects te ondersteunen. Dit wordt gerealiseerd door middel van een bijdrage per doos verkochte Beautiful Cups.

Het is voor elk bedrijf of elke organisatie mogelijk om onderdeel te zijn van Rainforest Projects. Onze projecten kunnen deel uit maken van het duurzaamheidsbeleid. U helpt daarmee de Global Goals van de Verenigde Naties te realiseren

Bekijk meer informatie over de Rainforest Projects.

 

 

FSC Forest For all together

verschillende sectoren zich verbonden aan onze organisatie. Samen willen we er met verantwoord bosbeheer voor zorgen dat hout en papier eeuwig gebruikt kunnen worden.

Vind hier meer informatie over FSC

MVO Nederland

Als partner van MVO Nederland werken wij samen met andere organisaties mee aan een nieuwe economie die zorgt voor onze planeet en mensen.

Meer weten over MVO Nederland

 

Wilt u meer weten over duurzame disposables en de bijbehorende grondstoffen? Hiervoor verwijzen we u graag naar: Care4.earth, een speciale website met een uitgebreide uitleg over duurzame disposables.

Bekijk onze assortimenten en andere concepten op de webshop.