Partners Conpax – duurzaamheidsprojecten

Conpax als trotse partner

Samen met onze partners werken wij aan een duurzame wereld. Om dit te kunnen realiseren, werken wij nauw samen met Beautiful Cups, waarmee diverse projecten worden gesteund. Met als doel minder verbruik, een correcte afvalinzameling en een actieve bijdrage leveren aan de natuur.
Daarnaast zijn wij ook trots partner van  Operation Clean Sweep. Een project dat het zwerfafval zoveel mogelijk probeert te voorkomen.

Meer informatie over de verschillende projecten die door Conpax worden gesteund, vindt u hieronder.

Operation Clean Sweep

Operation Clean Sweep® (OCS) is een internationaal programma, dat is ontworpen om het verlies van plastic korrels (pellets) tegen te gaan. 

Clean Sweep: maak van afval geen zwerfaval. Een schone, opgeruimde werkvloer is voor iedereen prettiger. Het verhoogt niet alleen het werkgenot, maar indirect draag je ook bij aan een schoner milieu.

 

 

Rainforest projects

Rainforest Projects is een initiatief van Beautiful Cups met als doelstelling is om de acht projecten van de Rainforest Projects te ondersteunen. Dit wordt gerealiseerd door middel van een bijdrage per doos verkochte Beautiful Cups.

Het is voor elk bedrijf of elke organisatie mogelijk om onderdeel te zijn van Rainforest Projects. Onze projecten kunnen deel uit maken van het duurzaamheidsbeleid. U helpt daarmee de Global Goals van de Verenigde Naties te realiseren.

 

 

FSC Forest For all together

Door aangesloten te zijn bij FSC, draagt Conpax direct bij aan de bescherming van wereldwijde bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier. Hout- en papierproducten die afkomstig zijn uit een FSC-gecertificeerd bos zijn herkenbaar aan het FSC-label. Het doel is om samen met verantwoord bosbeheer ervoor zorgen dat hout en papier eeuwig gebruikt kunnen worden.

 

MVO Nederland

Als partner van MVO Nederland werken wij samen met andere organisaties mee aan een nieuwe economie die zorgt voor onze planeet en mensen.