Plastic bekers

Plastic bekers en bierglazen geschikt voor festivals
 

Plastic bekers & bierglazen

Conpax heeft in haar assortiment tal van plastic bekers en bierglazen. Geeft u een feestje? Staat u op een groot evenement? Koffie en thee voor op de werkvloer? In ons glazen assortiment hebben wij ruim 150 verschillende drinkbekers en glazen varianten.  Bekers in verschillende kleuren en maten beschikbaar. Zo hebben wij voor elke gelegenheid een bijpassende beker of glas. U kunt deze artikelen vinden in onze WebShop.

Neem een kijkje in ons glazen assortiment op onze webshop.

Toppers in ons plastic bekers assortiment:

  1. Glasheldere bierglazen met schuimkraag: ideaal voor op festivals.
  2. Plastic beker in een duurzaam jasje. 
  3. Een feestje? Bij ons kunt u party glazen bestellen.

Wist u dat..

Wij bij Conpax altijd op zoek zijn naar een duurzamer alternatief? In ons assortimenten hebben wij vaak een duurzaam alternatief voor een product. Deze kunt u vinden door het filter 'natuurlijk verantwoord' aan te vinken. Ook kunt u vaak bij de niet duurzame artikelen een duurzaam alternatief vinden. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder!

In ons assortiment plastic bekers en glazen hebben wij de PLA variant. PLA is een materiaal dat wordt geproduceerd uit hernieuwbare plantaardige grondstoffen en is biologisch afbreekbaar. Wij optimaliseren onze producten altijd zodat ze milieuvriendelijker en zeer geschikt voor de koude en warme dranken bij u op kantoor zijn.

Maatschappelijke verantwoord ondernemen

Bent u als bedrijf al maatschappelijk verantwoord bezig binnen uw organisatie? Bij Conpax helpen wij bedrijven graag met het bevorderen van het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Shop nu bijpassende duurzame artikelen voor bij uw glazen zoals papieren bekers, papieren rietjes, papieren bordjes, snackverpakkingen maar ook artikelen in een duurzame plastic variant (PLA).

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Kijk op onze shop of neem vrijblijvend contact op. 

Plastic bekers bestellen?

Klik op het plaatje om naar artikelinformatie te gaan.