Glazen

Plastic bekers en bierglazen geschikt voor festivals

Glazen

Conpax heeft in haar assortiment tal van wegwerp glazen. Geeft u een feestje? Staat u op een groot evenement? Van bier en fris tot wijn en champagne, wij hebben een bijpassend glas. Om meerdere glazen tegelijk mee te kunnen nemen, hebben wij diverse draagtrays. Maak van het te serveren drankje helemaal een feest met onze duurzame papieren rietjes.

Is de wens om het feestje te beginnen met een kopje koffie of thee, om een hoop afwas te besparen kunt u onze wegwerp koffie- en thee bekers in overwegen nemen. Wij bieden koffiebekers in verschillende maten geproduceerd van diverse natuurlijke grondstoffen

Toppers in ons plastic bekers assortiment:

  1. Glasheldere bierglazen met schuimkraag: ideaal voor op festivals.
  2. Plastic beker in een duurzaam jasje.
  3. Een feestje? Bij ons kunt u party glazen bestellen.

Duurzaam alternatief

De grondstoffen op aarde zijn beperkt. We kunnen niet oneindig de huidige plastic glazen produceren en gebruiken. Bioplastics zijn het duurzame alternatief.
Een van de veelbelovende bioplastics is het zogenoemde polylactide (PLA). Het materiaal wordt gemaakt op basis van zetmeel van maïs. Het materiaal kan op dezelfde manier als traditionele kunststof worden verwerkt. Omdat de basis van het materiaal natuurlijke producten zijn, kunnen de glazen van PLA industrieel worden gecomposteerd. Wij optimaliseren onze producten altijd zodat ze milieuvriendelijker en zeer geschikt voor de koude en warme dranken bij u op kantoor zijn.

Bekijk het assortiment op onze webshop.

PLA-beker

Maatschappelijke verantwoord ondernemen

Bent u als bedrijf al maatschappelijk verantwoord bezig binnen uw organisatie? Bij Conpax helpen wij bedrijven graag met het bevorderen van het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Shop nu bijpassende duurzame artikelen voor bij uw glazen zoals papieren bekers, papieren rietjes, papieren bordjes, snackverpakkingen maar ook artikelen in een duurzame plastic variant (PLA).

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Kijk op onze shop of neem vrijblijvend contact op.