Beautiful cups samenwerking

Persbericht: Conpax gaat samenwerking aan met Beautiful Cups

Persbericht: Samenwerking Beautiful Cups

Binnen Conpax hechten wij grote waarde aan het ontwikkelen van duurzame disposables en oplossingen. Echter zijn we van mening dat onze verantwoordelijkheid verder gaat dan het inzetten van duurzame grondstoffen. Minder verbruik, een correcte afvalinzameling en een actieve bijdrage leveren aan de natuur is net zo belangrijk, zo niet belangrijker. Om deze gedachte te concretiseren zijn we een intensieve samenwerking gestart met Beautiful Cups.

Het doel van Beautiful Cups is om een ondersteuning te bieden in het uitdragen van het duurzaamheidsbeleid van organisaties. Een van de speerpunten is het verbruik van kartonnen bekers te reduceren en actief een bijdrage te leveren aan het regenwoud.

Beautiful cups is drie jaar geleden begonnen met dit idee en het wordt erg goed ontvangen in de markt. Een aantal gerenommeerde bedrijven zetten dit concept al in en zorgen voor een mooie bijdrage aan het regenwoud. We zijn dan ook enorm verheugd met deze samenwerking, omdat die zal resulteren in een nog grotere bijdrage aan de natuur.

Duurzame koffiebekersAfbeelding: Beautiful Cups 

Bekijk ook onze laatste updates en blogs hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *