Servies en bestek

servies-en-bestek

Servies en Bestek

Bij Conpax hebben we een ruim aanbod aan duurzaam wegwerp servies en bestek. Onze disposables zijn geschikt voor eenmalig gebruik. In ons assortiment hebben we onder andere karton, papier, hout, suikerriet, bamboe, PLA en CPLA. Naast ons duurzame aanbod bieden we ook het standaard assortiment aan.

Hoogwaardig wegwerpservies en bestek

Ons wegwerpservies bestaat uit een breed aanbod borden, kommen en schalen in verschillende maten en verschillende materialen. De borden van karton zijn geproduceerd op basis van de hernieuwbare grondstof hout. Bij het beheer van gecertificeerde bossen wordt slechts zoveel hout gekapt als in dezelfde periode weer kan worden aangeplant. Verder bestaat het assortiment uit borden van suikerriet en bamboe. Bamboe borden en schalen zijn uniek, want geen twee palmbladeren zijn hetzelfde. De designs van de duurzame disposables zijn erg mooi en aantrekkelijk, wat een unieke beleving geeft bij de klant.

Ook als het gaat om duurzaam bestek hebben we een breed aanbod. Onze trots onder het bestek is het Folia bestek. De vorken, messen - geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen - lepels en dessertlepels zijn gemaakt van CPLA en kunnen meermalig gebruikt worden. Het bestek ligt prettig in de hand en is functioneel en mooi gevormd.  Het Folia bestek is bestelbaar in de kleur zwart en wit.

Verbod op plastic bestek en borden

Vanaf 2021 komt er een verbod op plastic bestek en borden. Eénmalig plastic borden, bestek, frietvorkjes en ijslepeltjes zijn vanaf medio 2021 verboden. Wij helpen u graag met het omzetten van plastic disposables naar een duurzaam alternatief. neem voor meer informatie contact met ons op.

Bekijk het hele assortiment in onze webshop. 

servies-palmblad

Hoogwaardig wegwerpservies

Ons wegwerpservies bestaat uit een breed aanbod borden, kommen en schalen in verschillende maten en materialen. Materialen als suikerriet en bamboe zijn stevig en stabiel en doen niet onder voor hardplastic.

Wegwerpservies

Wegwerpbestek

Bij wegwerpservies hoort passend wegwerpbestek. Ook als het gaat om bestek hebben we een breed aanbod. Naast messen, vorken en lepels hebben we ook ijslepels, snackvorkjes en taart vorkjes. Het bestek komt in verschillende soorten, maten en materialen.

Wegwerpbestek

folia-bestek

amuse-disposables-suikerriet

Amuse disposables

Bij bijzondere gelegenheden op cateringgebied spelen twee dingen een belangrijke rol: buitengewone vormgeving en duurzaamheid. De pure amuse disposables van suikerriet stelen de show op beide fronten.

Amuse disposables