Snack & take away

snack-en-take-away

Snack & take away

Een stijlvolle en praktische verpakking is de basis van iedere maaltijdbeleving. Speciaal voor de professional heeft Conpax een op elkaar afgestemd assortiment maaltijdboxen, schalen. bakjes en dozen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat uw maaltijd in zijn geheel en warm bezorgd kan worden bij de klant. Door gebruik te maken van de juiste - milieuvriendelijke - materialen kan het concept volledig duurzaam worden gepresenteerd.

Het Conpax snack & take away assortiment kenmerkt zich door:

  • Stijlvolle en sterke verpakkingen
  • Duurzame concepten zoals 100% FAIR, Good Food en Bio-Starpak
  • Eenvoudig stapelbaar en goed te vervoeren

Duurzame snackconcepten

De snackconcepten 100% FAIR, Good Food en Bio-starpak zijn gemaakt van karton en kunnen als een volledig duurzaam concept worden gepresenteerd. De 100% FAIR lijn heeft alles wat u nodig heeft om uw creaties duurzaam te presenteren. De lijn heeft vernieuwde ontwerpen zoals het snackbakje met vast sausvakje. De 100% FAIR lijn is gemaakt van bruin FSC-gecertificeerd ongebleekt karton, voorzien van een biocoating, vetwerend, recyclebaar en 100% composteerbaar.

Bekijk het snack & take away assortiment in onze webshop. 

Wegwerp bakjes

In ons assortiment hebben wij bakjes voor elke gelegenheid en in alle soorten en maten Kartonnen bakjes, verschillende soorten frietbakjes, snackbakjes, aluminium bakjes en nog veel meer.

Wegwerp bakjes

 

Take away verpakkingen

Kant-en-klaar maaltijden zijn niet meer weg te denken uit de maatschappij. Wij bieden naast de normale maaltijdbakken en verzenddozen een duurzaam maaltijdconcept aan van suikerriet voor het verpakken van diverse gerechten.

Take away verpakkingen

menubakken-suikerriet