Take away verpakkingen

Take Away & Delivery verpakkingen

De markt voor maaltijdbezorging is nog steeds volop in de groei. Maaltijdbezorging heeft niet alleen een groot potentieel voor restaurants, ook detailhandels en supermarktketens kunnen ervan meeprofiteren.

Duurzame verpakkingen voor een betere toekomst
Waar ze ook eten bestellen, de consument verwacht een snelle, nauwkeurige en gepersonaliseerde levering waarbij de hedendaagse consument milieubewuster is dan ooit tevoren. Het inzetten van milieuvriendelijke verpakkingen wordt steeds belangrijker en noodzakelijker. Onze 100% FAIR lijn omvat diverse take away verpakkingen, waarbij de kartonnen disposables FSC-gecertificeerd zijn, recyclebaar en composteerbaar volgens EN13432. Daarbij wordt reductie van afval en de afvalverwerking ook steeds belangrijkers. Benieuwd hoe uw bedrijf milieuvriendelijker kan worden? Neem dan contact met ons op.

Apart verpakken
In ons assortiment hebben wij diverse schalen en maaltijdbakken, voorzien van aparte maaltijdcomponenten. Zo voorkom je dat smaken met elkaar worden gemengd. Sauzen kunnen in een van de componenten worden geserveerd of in speciale sauscups.

Wat voor het eten geldt. geldt ook voor de verpakking. De consument wil gemak. De verpakkingen zijn uiterst gebruiksvriendelijk en kan op een logische manier worden geopend en gesloten. Bekijk het assortiment take away & delivery verpakkingen op onze webshop. 

 

take-away-foodboxen

Basic assortiment

Speciaal voor de professional heeft Conpax een op elkaar afgestemd assortiment zoals maaltijdboxen, cateringdozen, saladebakken, schalen en besteksets. Door gebruik te maken van de juiste materialen en formaten kan ieder gerecht in zijn geheel en warm of koud worden bezorgd.

Bekijk het basic assortiment

 

Duurzaam assortiment karton & papier

Verpak uw maaltijden in duurzame kartonnen disposables. Van maaltijdbakken met deksel tot saladeschalen en noodleboxen. Om de bezorging compleet te maken levert Conpax ook de bijbehorende papieren draagtassen. De milieuvriendelijke verpakkingen voegen een nieuwe beleving toe aan uw gerechten.

Bekijk het assortiment

 

take-away-kartonnen-maaltijdbakken

take-away-suikerriet-menubakken

Duurzaam assortiment suikerriet & PLA

De huidige EPS menubakken mogen vanaf medio 2021 niet meer worden verkocht. Conpax levert dezelfde maaltijdbakken alleen zijn deze gemaakt van suikerriet. Het assortiment wordt aangevuld met PLA saladebakken en sauscups en CPLA bestek.

Bekijk het assortiment