Snackbakjes & dozen

snackbakjes - snackbakje - snacks - hamburgerbox - verpakkingen
 

Snackbakjes en dozen

Conpax werkt nauw samen met horeca bedrijven, cafetaria's en snackbars, restaurants en bezorgers van online bestellingen. Conpax is leverancier van de Snack & Take away verpakkingen. Onze verpakkingen zorgen voor een goede en veilige bezorging van bestellingen. Graag helpen wij u met het bezorgen van uw bestellingen, van friet, snacks, salades en gebak.

In ons assortiment hebben wij een ruim aanbod van snackbakjes, frietbakjes, pizzadozen, menuboxen maar ook aluminium bakjes geschikt voor o.a. kapsalons en shoarma. Onze aluminium bakjes zijn vaak voorzien van inlegdeksels. Dit maakt de aluminium bakjes ideaal voor het bezorgen van online bestellingen.

Snackbakjes lijn

In onze lijn hebben wij verschillende snackbakjes. De klassieke witte en zwarte frietbakjes, maar ook een moderne duurzame uitvoering. Onze 100% FAIR serie en Good Food serie is gemaakt van bruin karton en karton van verse houtvezels. De moderne bakjes zorgen voor meer beleving en een betere uitstraling voor een patatje.

Voor het bezorgen van de bestellingen hebben wij handige zwanenhalsdozen, cateringboxen, snackzakken, draagtassen, wokboxen, lunchboxen en gebaksdozen. De zwanenhalsdoos ziet u veel bij cafetaria’s doordat er veel snacks in kwijt kunnen.

Bekijk onze overige concepten hier of hoover met uw muis over de concepten categorie.

Snackbakjes

Conpax heeft haar eigen snackbakjes ontwikkeld, de 100% FAIR lijn en de Good Food serie. In ons assortiment ook de bekende witte en zwarte snackbakjes voor friet, frikandellen, kroketten en overige snacks. Frietbakjes ook met sausvak beschikbaar.

 

Bekijk ons aanbod van snackbakjes

Snackbakjes - snackbakje - frietbakje - Conpax

Aluminium bakjes en menuboxen - Conpax

Aluminium bakjes en menuboxen

Voor uw online bestellingen is het handig uw friet, pizza's, kapsalon, broodjes hamburger en menu's goed te verpakken. Met onze handige aluminium bakjes. menuboxen en klapverpakkingen is het gemakkelijk uw producten te bezorgen bij de klant. Bij veel verpakkingen komt een deksel, inlegvel of klep om het eten te sealen.

 

Bekijk ons aanbod van aluminium bakjes en menuboxen hier

Zwanenhalsdozen en Gebaksdozen

Ideaal voor cafetaria's en snackbars; de zwanenhalsdoos en gebaksdozen. De zwanenhalsdozen zijn zeer geschikt voor het verpakken van snacks, gebak, salades en taart. De handige gebaksdozen komen met een handvat waardoor ze gemakkelijk te bezorgen zijn.

 

Bekijk onze zwanenhalsdoos en gebaksdozen hier

Zwanenhalsdozen - gebaksdozen - wokboxen - pizzadozen

Serveerschalen aluminium en cateringdozen - Conpax

Serveerschalen en cateringdozen

Een lekkere salade of schaal met vlees op de BBQ? Bij Conpax weten we er wel raad mee. Met onze serveerschalen en cateringdozen kunt u gemakkelijk uw food presenteren bij de klant. Zorgt voor een overzichtelijk en verzorgde indruk bij de klant.

 

Bekijk ons aanbod van serveerschalen en cateringdozen hier