Vacuumzakken

vacuum verpakken

Vacuumzakken

Vacuumzakken zijn het ideale instrument voor slagers, poeliers, groothandels en hobby koks. Het verpakken van onder andere vlees, vis en kaas zorgt ervoor dat het product langer houdbaar is en lekker vers blijft. Vacuumzakken zijn magnetronbestendig en vriesbestendig. Veel van onze klanten vriezen producten in waardoor het nog langer bewaard kan worden. Het invriezen van producten zorgt ervoor dat het product niet uitdroogt of taai wordt.

In het conpax assortiment bieden we meerdere vacuum opties aan; vacuum zakken, vacuumkookzakken en vacuum verzegelzakjes. De 3 varianten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en zijn altijd van 90my of 75my dikte. Bekijk welke vacuumzak geschikt is voor u en bestel ze nu gemakkelijk en snel online in de Conpax WebShop.

Vacuum verpakken met Conpax

Conpax heeft 3 vacuum opties in haar assortiment die geschikt zijn voor het verpakken van uw food. 

  • De vacuumzakken zijn geschikt voor het invriezen van producten tot een temperatuur van -18°C en magnetronbestendig tot 80°C. De zakken zijn uiterst geschikt voor het verpakken van groente, vlees en vis en hebben een dikte van 90my.
  • Zodra u vacuumzakken gebruikt voor het bereiden van eten heeft u vaak zakken nodig die bestendig zijn tegen hogere temperaturen. Speciaal daarvoor hebben wij vacuumkookzakken in ons assortiment. De vacuumkookzakken zijn bestendig tot ongeveer 120°C en hebben een dikte van 90my.
  • Als laatste hebben wij de vacuum verzegelzakjes van het merk Papstar in ons assortiment. De Papstar verzegelzakjes zijn geschikt voor vacuumtrekken, invriezen en verzegelen van voedsel. Verkrijgbaar in diktes 75my en 90 my.

Voor overige verpakkingsmogelijkheden bekijk ons assortiment hier.

 

Vacuumzakken

Voor de hobby koks, vlees en vis fanaten zijn de vacuumzakken ideaal. Met de vacuumzakken verpakt u het voedsel gemakkelijk en blijft het langer houdbaar en lekker vers. De zakken zijn geschikt voor de vriezer voor het extra lang bewaren van o.a. steaks, burgers, kip en vis.

Bekijk hier ons aanbod aan vacuumzakken

vacuumzakken

Vacuumzakken

vacuum kookzak

Vacuumkookzak

Vacuum kookzakken

Handige vacuum kookzakken om mee te koken of reeds bereide etenswaren op te warmen. De zakken zijn magnetron bestendig en geschikt voor de koeling of vriezer. Ook geschikt om te koken of stomen tot een maximale temperatuur van 120°C. Vacuum kookzakken worden vooral gebruikt voor het bereiden van vlees, vis, groente en desserts. 

Bekijk hier ons aanbod aan vacuumkookzakken

Vacuum verzegelzakjes

Bent u op zoek naar andere maten en diktes voor vacuum zakken? Dan hebben wij daarvoor vacuum verzegelzakjes van Papstar in ons assortiment. Ruim aanbod van verschillende afmetingen beschikbaar. Zowel vriezer als magnetron bestendig. 

 

Bekijk hier ons aanbod van Papstar vacuum zakken

vacuum verzegelzakjes

Vacuum verzegelzakjes