Wegwerp servies

Wegwerpservies

Organiseer je binnenkort een evenement, picknick of gewoon voor catering? Dan is wegwerpservies de disposable voor jou. Bij Conpax schaf je eenvoudig en snel je wegwerpartikelen aan. Ons assortiment bestaat uit wegwerpartikelen gemaakt van verschillende materialen, zo hebben we de bekende plastic borden, glazen, bakjes en bestek. Gelukkig heeft Conpax ook milieuvriendelijke alternatieven voor alle plastic wegwerpartikelen. Ons biologische afbreekbare wegwerpservies is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen zoals verse houtvezels, suikerriet, bamboe en palm. Deze materialen zijn 100% composteerbaar en voorzien van verschillende eco-friendly certificaten zoals FSC® en het kiemplant logo.

Ongekende kwaliteit

Milieuvriendelijk wegwerpservies is door de materialen zoals suikerriet en bamboe extra stevig en stabiel en doen niet onder voor plastic servies. De designs van milieuvriendelijk wegwerpservies worden steeds aantrekkelijker en zorgen voor meer beleving bij de klant. Door het gebruik van biologisch afbreekbaar servies creëer je een unieke beleving voor je klanten door de luxe en creatieve designs tijdens het nuttigen van food en drinks.

Voor meer informatie over onze duurzame materialen, lees verder...

De voordelen van wegwerpservies bij Conpax

Het gemak dat wegwerpservies biedt met feestjes is van onschatbare waarde. Lekker simpel, want wegwerp borden en glazen hoef je niet af te wassen. Als je naast wegwerp bordjes ook nog gebruik maakt van het wegwerp bestek hoeft er niemand meer aan de afwas. Ideaal voor grote evenementen en feesten. Met ons gemetalliseerd bestek (gemaakt van plastic) lijkt het net alsof je ‘echt’ bestek voor je hebt. Uiteraard hebben wij in ons assortiment ook milieuvriendelijk bestek zoals het Folia bestek, houten bestek en C-PLA messen, vorken en lepels.

Op het kantoor van Conpax maken we in de lunch gebruik van bio wegwerpservies en bestek. Het is niet alleen ontzettend praktisch, het eet ook nog eens prettig en gemakkelijk. Daarnaast draag je ook nog eens bij aan een schoner milieu, een WIN-WIN situatie. 

Maak het feest compleet met alle toeters en bellen

Bij Conpax leveren we alle benodigdheden die aansluiten op het wegwerpservies. Maak je tafel compleet door gebruik te maken van servetten, tafelkleden en kaarsen. Gemaakt van milieuvriendelijke materialen, wel zo prettig! In onze party & deco categorie shop je ook alle toeters en bellen om het hele feestje af te maken. Nu ook in ons assortiment wegwerp champagneglazen, wegwerp wijnglazen en wegwerp soepkommen.

Shop nu je wegwerpservies en bestek

Doordat we ruim 800 artikelen in ons Servies & Bestek assortiment hebben, heeft Conpax een overzichtelijke pagina gemaakt waarin de categorieën bestek, borden & kommen en amuse alvast voor je gefilterd zijn. Daarnaast hebben we onze top producten alvast voor je op een rijtje gezet, wel zo handig!

Shop hier je wegwerpservies en bestek

servies en bestek - milieuvriendelijk wegwerpservies

Lekker buiten genieten van een heerlijke maaltijd met het wegwerpservies en bestek van Conpax

Drinkbekers

Wegwerp glazen en drinkbekers

Wegwerp glazen en bekers

Maak het compleet met wegwerp bekers en glazen van Conpax. Nu ook in ons assortiment wegwerp wijnglazen en champagneglazen bestaande uit leuke en vrolijke kleuren. Ideaal voor het aanbrengen van een beetje sfeer tijdens je feestje of evenement. 

Shop hier je wegwerp glazen en bekers