zorgtotaal jaarbeurs utrecht duurzame zorg disposables

Zorgtotaal 2017

Zorgtotaal 2017

14 t/m 16 maart 2017 vond Zorgtotaal 2017 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij hopen dat wij u hier hebben geïnspireerd met onze duurzame & zorg disposables.

Duurzame disposables

Verduurzaming is een van de belangrijkste trends binnen vrijwel elke markt, zo ook binnen de zorg. Hierom hebben wij ons assortiment verbreed met disposables van duurzame materialen, zoals suikerriet bagasse, palmblad en papier.

Een van deze disposables is het Folia concept dat in samenwerking met het Rijnstate ziekenhuis en fooddesigner Katja Gruijters is ontwikkeld. Dit concept van suikerriet bagasse bestaat uit een tweetal borden, een soepkom en wordt uitgebreid met duurzaam bestek en een koffiebeker. Wenst u meer informatie over Folia, bezoek dan ook de pagina over dit concept.

Zorg disposables

Naast duurzame disposables bieden wij ook een ruim assortiment aan zorg disposables, zoals handschoenen voor eenmalig gebruik, beschermende kleding, zelfklevende pleisters en wegwerp hygiëne artikelen. Bekijk het overzicht van ons zorg assortiment op onze webshop

Bekijk onze laatste updates en blogs hier.